Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Mám stěně stafbula a zatím jsme na doporučení veterináře krmili Proplanem.
Chtěla bych přejít na holisticke granule - po pro planu je stěně hubený a jdou z nej nejmíň pětkrát denně obři hromady.
Líbí se mi Artemis, ale na moc lidi co by s nim krmili jsem nenarazila.
Je dobrý?
Připadne co byste doporučili?
@pate81 Artemis jsou velmi kvalitní granule. Krmím masem, ale budu si je objednávat, pro případ nouze. Jinak dále jsou kvalitní např. Orijen, Acana, Taste of the wild, Canine caviar, Essential a mnoho dalších.
Doporučuju maso, ale pokud granule, což nevěřím že je nějaká kvalita, navíc zaty prachy, tak Artemis jsou asi fajn, narozdíl od Proplanů, nedejbože Eukanub atd
Artemisem krmíme, štěně obřího plemene. Dlouho jsem hledala, co by tak vyhovovalo. Baští už druhý pytel a zatím je spokojený. Ale dostává mimo granule zeleninu, rýži, maso a to vařené nebo syrové kuřecí prdelky, srdíčka. Sem tam mleté hovězí z vetamixu, dále přidáváme na doporučení veta vit. C, pangamin a na klouby Colafit. Až bude starší, tak dostane Alavis.
Artemis jsem zkoušela jak na psovi, tak na kocourovi. A mohu jedině doporučit. A když jsem si u některých složek nebyla jistá, tak mi mailem úplně úžasně detailně odpověděli.
Navíc všechno, co je schváleno na DogFoodAnalysis beru jako modlu, už jen proto, že toho schvalují tak málo ![]()
Určitě tisickrat. lepší než proplan. Krmim teda masem, ale kdybych potrebovala granule ( věřím, ze tento stav nikdy nepřijde), tak jsou v úzkém vyberu.
Děkuji všem za reakce.
Už jsem je objednala.
Uvažovala jsem ještě nad Acanou, ale prý po nich ma dost psu průjem, tak doufám, ze to nebude i po Artemis.
Poradíte ještě, v jakem poměru ze zacatku míchat se stávajícími granulemi? Pul napůl? A jak dlouho?
Ahoj, my máme štěně bostonka a také krmíme Artemisem, kupuji granule i konzervy. Pejsek vypadá spokojeně a všechno vždycky sní, tak mu to asi i chutná ![]()