Granule Artemis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3112
10.4.14 23:57

Granule Artemis

Ahoj.
Mám stěně stafbula a zatím jsme na doporučení veterináře krmili Proplanem.
Chtěla bych přejít na holisticke granule - po pro planu je stěně hubený a jdou z nej nejmíň pětkrát denně obři hromady.
Líbí se mi Artemis, ale na moc lidi co by s nim krmili jsem nenarazila.
Je dobrý?
Připadne co byste doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
11.4.14 01:32

@pate81 Artemis jsou velmi kvalitní granule. Krmím masem, ale budu si je objednávat, pro případ nouze. Jinak dále jsou kvalitní např. Orijen, Acana, Taste of the wild, Canine caviar, Essential a mnoho dalších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.4.14 07:29

Artemis jsou super :potlesk: :palec: dobrý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
11.4.14 07:41

Doporučuju maso, ale pokud granule, což nevěřím že je nějaká kvalita, navíc zaty prachy, tak Artemis jsou asi fajn, narozdíl od Proplanů, nedejbože Eukanub atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.4.14 08:10

Artemisem krmíme, štěně obřího plemene. Dlouho jsem hledala, co by tak vyhovovalo. Baští už druhý pytel a zatím je spokojený. Ale dostává mimo granule zeleninu, rýži, maso a to vařené nebo syrové kuřecí prdelky, srdíčka. Sem tam mleté hovězí z vetamixu, dále přidáváme na doporučení veta vit. C, pangamin a na klouby Colafit. Až bude starší, tak dostane Alavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.4.14 08:46

Artemis jsem zkoušela jak na psovi, tak na kocourovi. A mohu jedině doporučit. A když jsem si u některých složek nebyla jistá, tak mi mailem úplně úžasně detailně odpověděli.

Navíc všechno, co je schváleno na DogFoodAnalysis beru jako modlu, už jen proto, že toho schvalují tak málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
11.4.14 11:09

Určitě tisickrat. lepší než proplan. Krmim teda masem, ale kdybych potrebovala granule ( věřím, ze tento stav nikdy nepřijde), tak jsou v úzkém vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
11.4.14 14:49

Děkuji všem za reakce.
Už jsem je objednala.
Uvažovala jsem ještě nad Acanou, ale prý po nich ma dost psu průjem, tak doufám, ze to nebude i po Artemis.
Poradíte ještě, v jakem poměru ze zacatku míchat se stávajícími granulemi? Pul napůl? A jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
25.9.15 10:56

Ahoj, my máme štěně bostonka a také krmíme Artemisem, kupuji granule i konzervy. Pejsek vypadá spokojeně a všechno vždycky sní, tak mu to asi i chutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný