Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte zkušenosti s granulemi Golden Star. Vím že to není žádná kvalita ale mě se to zdá lepší než ze supermarketu. Mám 3 otázky nejvíce mě zajímají první 2.
1. Jaká je denní dávka pro malého psa (7kg)
2. Jaké je datum spotřeby po otevření pytle
3. Přes jaký obchod je objednáváte
@Neli114 proč myslíš že je to lepší než supermarket? vždyt je to skoro bez masa, bude tam chemická konzervace. no 24kč za kilo tam prostě se nedá mluvit o kvalitě
. Co žere pes teď? krmná dávka bude asi dost vysoká, protože to je tak nekvalitní bude muset toho sežrat hromadu
7kg pes toho tolik nesežere ne aby musel žrát tohle ![]()
@Markéta80 píše:
@Neli114 proč myslíš že je to lepší než supermarket? vždyt je to skoro bez masa, bude tam chemická konzervace. no 24kč za kilo tam prostě se nedá mluvit o kvalitě. Co žere pes teď? krmná dávka bude asi dost vysoká, protože to je tak nekvalitní bude muset toho sežrat hromadu
7kg pes toho tolik nesežere ne aby musel žrát tohle
V supermarketu máš obsah 4% maso a výrobky živočišného původu v těchto granulích máš 25%. My krmíme britem tyhle mě napadli pro moji tetu která se úplně zhrozila že 15 kg granulí stojí 650 Kč. Co jsem to tak počítala tak by vydrželi i 5 měsíců. Je to pravda?
@Neli114 píše:
V supermarketu máš obsah 4% maso a výrobky živočišného původu v těchto granulích máš 25%. My krmíme britem tyhle mě napadli pro moji tetu která se úplně zhrozila že 15 kg granulí stojí 650 Kč. Co jsem to tak počítala tak by ten Brit vydržel i 5 měsíců. Je to pravda?
@Neli114 no 25% ale čerstvého takže to je 70%vody což je marketovka. Navíc čím větší hnus tím větší dávkování. jestli modrý brit to je taky šrot, když už tak alespon brit care
Po otevření by se krmivo mělo spotřebovat ideálně do 2m
ono se ndá koukat na cenu za kg ale na krmnou dávku za den jenže co by kdo chtěl od krmiva za 25kč kilo
ale je to úroveň marketovek
Pokud budu šetřit jako že fakt hodně tak prý s hodně přivřeným okem vychází slušně profine, určitě nepatří k slušným, k průměru ale než marketovka a pod. navíc že to má25% masa tak píší maso + produkty živočišného původu což jsou i zobáky, pařáty a peří takže marketovka, nic víc ale při té ceně kdo by co chtěl ![]()
Ahoj, je to srovnatelný s marketovkama. Náš pes má citlivý zažívání tak krmim brit care bez kuřete…po kuřeti ma průjem. Ale pokud má teta 7 kg psa tak by pro ni bylo třeba finančně únosnější kupovat menší balení třeba každý měsíc. Ve finále to vyjde dráž, ale někdo dá třeba radši měsíčně 500 než jednorazově 1500.