Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doporučíte mi prosím nějaké granulky pro koťátko? Chci nějaké, které jsou kvalitnější a nejsou moc drahé. Máme doma nového kocourka Montíka a teď je krmen granulkama Cat Chow pro koťátka a kapsičkami. Budu ráda za jakékoliv doporučení… Děkuji ![]()
@Ani123 píše:
Doporučíte mi prosím nějaké granulky pro koťátko? Chci nějaké, které jsou kvalitnější a nejsou moc drahé. Máme doma nového kocourka Montíka a teď je krmen granulkama Cat Chow pro koťátka a kapsičkami. Budu ráda za jakékoliv doporučení… Děkuji
Krásnej miláček ![]()
Můžeš zkusit Brit care, ty nejsou moc drahé, kupovali jsme pytel 8 kg za 500 Kč, což je dobrá cena. Nyní kupujeme Fitmin 10 kg vyjde od 800 - 1200 Kč, dají se sehnat i za těch 800 Kč
.
My kupujeme jen po pytlech máme kočku, kocoura a teď pět koťátek. ![]()
@Ani123 píše:
@Ambriel Není to náhodou Brit Premium?
@Pipet Mám, ale hlavně u těch domácích koček…
Taky.
Ale i..
http://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/…tdoor-7-5kg/
To je přímo pro venkovní, ale ty Brit premium ty mám vyzkoušené a myslím, že by to venkovní nemělo vadit.
No nevím, já krmím oba kocoury stejně - jeden venkovní, jeden byťák. Venkovnímu teda přlepšuju masem, byťák je magor a nežere ho.
@Pipet Ta naše domácka, zase nesnáší kvalitní konzervy
Minule jsem ji koupila konzervu Schmusy (100 procent pravá ryba) za 50,–Kč a ta potvora se na mě podívala a odkráčela pryč, konzerva pak sežrala venkovní kočka od našich sousedů. Monty byl u bývalých naučený na rohlík s mlíkem (bohužel
), tak ho teď žere. Naštěstí ochutnal kapsičku a chutnala mu. Budu ho z mlíka postupně učit na vodu…
Budeme mít dva kocourky a taky přemýšlím co jim budeme dávat. Budou spíš venku. Vloni kdyz se k nam pritoulali a pak zas po tydnu odtoulali kotatka jsem jim davala co jsem mela, kupovala tasticky, pasticky, mlicko, rohlicek, nejaky granulky. Ale tihle budou od malejch kotatek.