Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Achojky chci se zeptat, vzaly jsme si pejska z útulku 6leteho pražskeho krysaříka máme ho necelý měsic. Máme 4letou holčičku a když ho chce pohladit tak na ni začne vrčet
Nemáte nějakou radu jak se zachovat nebo co dělat
Díky moc ![]()
@Angels u pejska z útulku nemáš nikdy jistotu, co si mohl prožít, kdoví jak s ním předtím zacházeli a proto je teď takový, asi nemá s dětmi pěkné zážitky. Jak se chová k vám? Především určitě pejska nebijte, já bych doporučila navštívit nějakého odborníka, odkud jste?
Chce to tomu pejsku dávat hodně lásky, ono to potrvá, než si na vás zvykne i na dítko.
@Verca1989 Co mi říkaly tak ho našly vyhubleho
K nám se prave chova hezky mazlí se snama poslechne dokonce občas spí snama v postely, ale k dcerce se chova uplně jinak ![]()
Pardubice.
Ahoj, taky jsme měli krysaříka, jsou to od přírody vzteklouni ![]()
Snažili jsme se, co to šlo… chodili jsme na konzultace k veterinářce, radila, ať pejska dáváme víc do společnosti, aby se sžil s lidmi, ale nic nepomohlo a tak bohužel musel k sestře, která tou dobou neměla ještě děti.
@VelitelkaRoty Achojky tak to jsem ani nevdela, že jsou vzteklouni
práve se taky snažíme obou stejně, ale vždycky ho vidim jak na ni začne cenit zuby
nenechavam je samotny mám i strach…
@Angels rozhodně co nejdřív na cvičák a trénovat, trénovat, trénovat. A mmchdm, pokud by tohle pes udělal, tak nikdy nenechat dítě se psem o samotě.. Znáte jeho minulost? brácha si vzal takhle jezevčíka, vše v pohodě do té doby, než byli na zahradě, brácha vzal lopatu - šel zrýt záhon a skončil se psem zakousnutým do nohy
zpětně se zjistilo, že pes byl týraný a mlácený lopatou… Takže fakt majzla, prověřit, jestli mu nevadí děti (mohly mu v minulosti ubližovat)..
Nebere ji jako autoritu, je také možné, že má špatnou zkušenost s dětmi. Ale krysaříci jsou většinou takoví, děti moc nemilují…
Vezme si od dcerky pamlsek? Zacala bych pomalu, at mu mala dava papani do misky s tebou, at mu dava mlsky, pes se rychle nauci, ze mu mala vzdycky neco,,prihraje,, do cumaku..
@martina.se píše:
@Angels rozhodně co nejdřív na cvičák a trénovat, trénovat, trénovat. A mmchdm, pokud by tohle pes udělal, tak nikdy nenechat dítě se psem o samotě.. Znáte jeho minulost? brácha si vzal takhle jezevčíka, vše v pohodě do té doby, než byli na zahradě, brácha vzal lopatu - šel zrýt záhon a skončil se psem zakousnutým do nohyzpětně se zjistilo, že pes byl týraný a mlácený lopatou… Takže fakt majzla, prověřit, jestli mu nevadí děti (mohly mu v minulosti ubližovat)..
S krysaříkem na cvičák? No nevím…
@martina.se Nenechavám je samotný ani nahodou
Jeho minulost moc nezname jen co nam řekli v utulku, že ho našly a byl strašne hubenej a, že na prochazku s detma chodil v pohode
Ježiši tak to je strašny co se stalo brachovi ![]()
Já bych pejska, který vrčí na dítě, dala pryč. ano, sice je malej, ale ublížit může stejně. krysaříkům je dobře u nějakých důchodců
Pes male dava na jevo, ze je v hierarchii nad ni. A prave v tomto okamziku musi zasahnout vudce semcky. Ale zadne Ne, to nesmis.. Musi dostat tak „na drzku“ aby ho to priste vubec nenapadlo. Znamej ma 40 kg psa, taky zavrcel na jeho dite, kdy mu sahlo do misky. Pejsek dostal dost slusne nalozeno a od te doby mu deti muzou sahnout kamkoliv. My mame 50 kg psa, od jeho mladi mu sahame kamkoliv po narozeni dcery, jsme nekolikrat zkouseli aby mu sahala do misky, bez znamek agresivity. Mame naseho hafana strasne moc radi, prvni posledni pro nej udelame, ale pokud by na malou zavrcel, dostal by neskutecne.. Pamatuj i malej pes ti muze moc osklive pokousat dite..
@jannina1 Aha já prave myslela, že krysaříci jsou dobry do rodiny ![]()
@Mauzik2 Pamlsek si od ni jak kdy veme nekdy proste čuchne a odejde ![]()
@jannina1 s jakýmkoliv.. oni tam můžou poznat, jaký je problém.. na cvičáku se necvičí jen aport a chození u nohy
brácha tam též chodil s jezevčíkem, byl tam „psí psycholog“, dával rady, jak trénovat, co procvičovat, zkoušel reakce psa po určitém čase a pod ![]()