Starší pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3484
2.7.13 12:52

@Gladys Fredie se začal klepat když jsme vzaly noviny ze schranky nebo jsme mu dávaly obojek tedka už je to lepší :-)

Tak to je taky dobry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.7.13 12:53

Dámy, nic proti, ale tahat Desenského sem je mimo mísu, tady se jedná o krysaříka, a pan Desenský je „odborník“ na NO a vlky, žádné jiné plemeno nebere do svého „převýcviku“. A upřímně nemyslím si že by to byl nějaký extra odborník, přečetla jsem si o něm dost věcí i jeho samotných citací a reakcí a deníků…toť můj názor na Desenského…
Dle mého zakladatelka nejlépe udělá když zkontaktuje nějakého psího psychologa a poradí se a mezitím se bude muset obrnit trpělivostí a hlavně pejska netrestat, protože minulost si bohužel nese sebou a nikdo nemůže říct jaká byla, na zakladatelce je aby mu udělala budoucnost takovou, aby na minulost zapomněl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
2.7.13 12:57

@asha prave ze jsem takoveho psa mela a stejne to zvladla i bez nej..proste o Desenskem uz bych se nebavila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.7.13 13:30
@Angels píše:
@Morc Když já prave nevím zda ho vůbec můžu uhodit :-( zase mu nechci přidelavat ještě vetší traumata když ani nevím co si prožil :think:

To neni o traumatech. Ja jsem vychoval nekolik psu, mam za sebou i par vystav. Cviceni povelu je jednochude. Sedni pes sedi, do dvou-tri sekund prijde pochavala s pamlskem a povel k ukonceni prikazu „volno“. Pokud dela neco co nechces. Mas dva prikazy, jeden „mirny“ durazne NE, druhej kdy uz vi, ze neco hodne po*ral.. To vsechno ja beru, to naucis kazdeho psa, jen u starsich je potreba vice usili a casu. Tva situace je ale jina. Pejsek vrci tve dite, coz neni normalni.. Ja sam jsem na vlastni oci videl, co dokazi psi zuby. U prokousnute tepny je jedno jesli ji prokousl krysarik nebo kork. Pes je smeckovite zvire, alfa samec urcuje hranice a nezalezic na velikosti psa, ty/tvuj muz je tim alfa samcem. Pokud pes zkousi ci nerespektuje danou hierarchii, musi byt potrestan. Sam mam nyni 50 kg RR v telecich letech, milionovy pes, spi s nami i v posteli je to nase druhe prvorozene dite, mame 7 mesicni dcerku, vse probiha bez problemu a na 99% bude. Ale pokud by zavrcel na malou, dostal by strasne moc.. Ne proto, abych mu ublizil, ale proto, aby vedel, ze jsme nejdrive ja „alfasamec“ pak zena s ditetem a pak az on, a take proto, ze toto rozhodnuti je nevratne, bez debat a tve misto v nasi smecce je nakonci. Ps: Krysarik, je strasnej nervak, malej krevni obeh, hodne nervu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný