Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi trochu hysterčím…
Ale před chvilkou mi vyskočilo z ruk sedmitýdenní mimčo králíčka a pleskla sebou na zem na záda. Kdyby se jí něco stalo, bylo by to vidět hned nebo až po nějaké době? vypadá ok, pije a baští, ale stejně mám trochu strach.. díky
Přesně tak, pokud jí a pije, tak by měl být v cajku
Držím palce.
No nejhorsi je, ze mam ji pan, od ktereho ji mame, ma jeste ockovat, takze kdyby se ji neco stalo, nevim jak bych to vysvetlila.. :-/
Pokud baští tak by to mělo bejt v pohodě. Našich zakrslák vyskočil a dopadl přímo na čumáček a docela z výšky a už to dlouho a je v pořádku. Tak držím palečky aby to dopadlo taky dobře
Pokud jí a pije, tak je to ok, ale pozorovala bych ho aspoň tak den dva, jestli mu něco není
@mersii píše:
No nejhorsi je, ze mam ji pan, od ktereho ji mame, ma jeste ockovat, takze kdyby se ji neco stalo, nevim jak bych to vysvetlila.. :-/
pokud jí, pohybuje se a na dotek nemá něco zlomeného nebo nevypadá že ho něco bolí tak bude v pohodě.
Pokud bude naježenej někde v koutě, je konec. Držim palce
@Kamča.dalmatinka píše:
@mersii tak doufám že to nebylo myšleno jen proto abys nedostala vynadáno, ale že máš králíka i rádapokud jí, pohybuje se a na dotek nemá něco zlomeného nebo nevypadá že ho něco bolí tak bude v pohodě.
Pokud bude naježenej někde v koutě, je konec. Držim palce
no jak jsem to po sobe cetla, tak mi doslo, ze je to dost blbe napsane… samo ze se vic bojim o to, aby byla ok
@mersii píše:
no jak jsem to po sobe cetla, tak mi doslo, ze je to dost blbe napsane… samo ze se vic bojim o to, aby byla ok
hale s nima to jde většinou rychle dolu když jim něco je, tak jestli bude ráno o. k,tak už je snad vyhráno a mužeš bejt v klidu. jinak náš králík spadl dokonce ze schhodu
asi z dvoumetrové vejšky a byl o. k,ale dopadl tedy na nohy myslim
Kdyz uz vas tu tak mam.. nevite, proc si celkem casto pojida vlastni bobky?
Požírání bobků:Není žádným důvodem k rozčilování, vidíte-li, že váš králík žere bobky. Je to přirozený způsob jednání a pro jeho zdraví je to velmi důležité. Jedná se o výměšky slepého střeva, které na rozdíl od normálních výkalů nejsou kulaté a suché, ale vlhké, lesklé a ledvinovitého tvaru. Z tohoto trusu, obsahujícího produkty slepého střeva, který je většinou odebírán přímo u konečníku, získávají králíci životně důležitý vitamin B.
@Veveruska87 píše:
Požírání bobků:Není žádným důvodem k rozčilování, vidíte-li, že váš králík žere bobky. Je to přirozený způsob jednání a pro jeho zdraví je to velmi důležité. Jedná se o výměšky slepého střeva, které na rozdíl od normálních výkalů nejsou kulaté a suché, ale vlhké, lesklé a ledvinovitého tvaru. Z tohoto trusu, obsahujícího produkty slepého střeva, který je většinou odebírán přímo u konečníku, získávají králíci životně důležitý vitamin B.
nastejno ![]()
No skvele! a ja koza ji za to porad delam prednasky o čuňátkách
dekuji