Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mam civavu a hledám nějaké místo u řeky kde by si mohl zaplavat, vykoupat se. znám jen v zabrehu u splavu.ale nevíte kde jinde? bydlím v hrabuvce, tak někde poblíž. třeba i v porubě ale nevím kde tam u opavice:-(
Já bych čivavu do řeky plavat nepustila
Ale to je můj strach, nerada tam pouštím hovawarty, a to je jiná váhová kategorie a jiní plavci. Raději bych vyhledala rybník, přehradu.
Ať ti toho skoro psa neodnese voda:D
takle malý tvor v řece, no nevím, bála bych se.
Taky bych hledala spíš rybník, my máme 17kg německého pinče a semtam má co dělat, když chceme řeku přejít
a přece jen voda v řece je studenější, toho bych se bála a zvlášť u čivavy ![]()
No my chodili do proskovic, tam je u řeky štěrk a voda po kotníky. tak něco takového jsem myslela:-)no a ten můj skoropes:-Dsi tam chodil ve vodicce chodila jsem sním a byla to klidnoucka vodicka:-)jenže ono je to v těch proskovicich, a je to na takovým odlehlym místě kde se tak maximálne objeví rybář. takže tam se sama bojím:-/rybníky jsou špinavé fuj, tam jsme chodily rybarit a to nee. a co sterkovna smí tam psi do vody? Nevíte
Na štěrkovne už jsem pejsky ve vodě viděla, ale jestli můžou ofic. To netuším. Civavy si nikdo nevšimne.
No, čivavu bych v řece koupala maximálně s podběrákem v ruce
Hele, zrovna tohle plemeno nepotřebuje koupání, do řeky bych ji netahala
Já nevím, ale vy si asi představujete, že hodím civavu do prostred divoke řeky, půl metrů hluboké:-)protože já pořád mluvím o klidne vodě, kde je u brehu malá hloubka:-Dnechápu proč by se civava nemohla koupat?:-D pes jako pes, civava tak jako howart umí plavat. samozřejmě bych ji nestrkala do takové vody, jako velkého psa.
jo a nevím jestli jsem to psala tak mam svého psa i na voditku když jde do vody. nejsem blázen abych svého psa nechala unest řekou někam 100 metrů dál..
Ahoj holky, vadilo by Vám kdyby se s Vámi v přehradě koupal pudlík? Jsem zvědavá na vaše odpovědi. Myslím neplacené koupaliště jako třeba je přehrada v Jablonci nad nisou.
@jizerka píše:
Ahoj holky, vadilo by Vám kdyby se s Vámi v přehradě koupal pudlík? Jsem zvědavá na vaše odpovědi. Myslím neplacené koupaliště jako třeba je přehrada v Jablonci nad nisou.
Nevadilo, loni jsme se tam koupali a byla tam paní s jezevčíkem a koupali se u nás. Pes nás nijak neotravoval, takže nám to nevadilo.
Letos jsme se koupali na Bedřichově na Černé Nise a taky tam plaval pes, vlčák a taky jsme nebyli proti. Proč taky, vždyt v té vodě to není poznat, když je jí tolik.
Tak nevadilo, ptz na prehrade v JBC bych se nevykoupala ani ja sama. Je to kazdy rok sama sinice. Pustila bych ho spis z boku ne z plaze. Je to prast jak uhod, ale asi to vypada lip.
Příspěvek upraven 29.07.15 v 20:19
@jizerka píše:
Já mám psy ráda, sama jednoho vlastním (koupat se se mnou teda nechodí, protože vodu nemá rád), takže v přírodní vodě by mi nevadil žádný pes, pokud by mě neotravoval a neoklepával se po koupání půl metru ode mě ![]()
My poustime bud do reky nebo do rybniku kde se lidi koupou jen zridka. I kdyz on je jak lachtan chtel by skocit do vseho.