Koupání psa v řece

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
29.7.15 21:34

Nevadilo, co by mi vadilo, tak kdyby na mě během oklepávání se házel slinty, kdyby mi běhal přes deku nebo zkusil očůrávat věci. Jinak máme psiska rádi, pobíhání kolem dětí nám nevadí.
@Krasavicaa že nečůrají do vody? Haháá! Náš dědek starej vlítne do potoka, nejdřív se nachlemtá a o půl metru dál to zas vypustí, i když třeba už je to inkontinence :mrgreen: A nebožka čubina tak očůrávala jakoukoli mělkou vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:38

@zuzouš tak máš asi divnýho psa :nevim:

• Citovat
  • Upravit
260
29.7.15 21:39
@Krasavicaa píše:
Vysvětluj psovi, kde se může oklepat :roll: já bych psa nenechala puštěného mezi dětmi, jelikož někteří jsou spratci a bůhví co by mu třeba udělaly :roll: Naposledy nějakej bouchl mého psa klackem. Schválně a hodně. Škoda, že můj pes je takovej dobrák. Mohl mít spratek památku! A matka se tomu ještě smála! :roll: dokud jsem na jejího nevychovance nezačala dřvát.K tématu : ne nevadilo by mi to. Nevadí mi, že se psíci koupou ;) nevadí mi ani koně. Ony ty zvířata jsou totiž čistotnější než něteří lidi a do vody nečůrají ;)

Tak to bych vzala ten klacek a bouchla tu dotyčnou matku :cert: tohle totálně nesnáším, když rodiče nejsou schopni vysvětlit dětem, jak se mají chovat ke zvířatům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.7.15 21:42

My chodíme se psem na brněnskou přehradu a tam vzadu na Sokolským koupališti je přímo vyhrazená pláž pro koupání se psy, ale ti pitomci z radnice tam jaksi zapomněli vysekat aspoň dva vstupy do vody, takže když bych tam šla, tak se musím prosekat mačetou abych se dostala do vody, a tak stejně jako ostatní pejskaři chodíme na hranici této pláže kde navazuje normální pláž - psa mám na vodítku, jdu s ní až k vodě a hupsem do vody a po vykoupání zase psa uvážu a jdem k dece - tam to moc lidi neřešej, jsou zvyklí, že tam psi jsou odjakživa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.7.15 21:44
@Polokolecko píše:
Tak to bych vzala ten klacek a bouchla tu dotyčnou matku :cert: tohle totálně nesnáším, když rodiče nejsou schopni vysvětlit dětem, jak se mají chovat ke zvířatům…

Psa muzes uvazat bna voditko, decko neeeeeeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:46
@Anonymní píše:

Bohužel!!! Na některé smrady je i klec málo!!!

• Citovat
  • Upravit
260
29.7.15 21:47
@Anonymní píše:

No to sice jo, ale stejně tak můžeš vysvětlit děcku, že se zvířata nebijí! To je snad docela základ ne? Chápu, že děti zkouší, strkají jim prsty bůh ví kam, ale od toho jsme my, rodiče, máme je nějak zastavit, poučit nebo cokoliv…Pak to kolikrát končí tak, že pes kousne. A čí je to pak vina? Psa, který dostal klackem od cizího dítěte? To snad ani ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.7.15 21:49
@Krasavicaa píše:
Bohužel!!! Na některé smrady je i klec málo!!!
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.7.15 21:51

Ale jsou hodně frekventované pláže jako Sirka, Kozí Horka, kde je hodně rodin s dětmi a tam teda nechodíme, protože tam bychom určitě dostali vylágoš, jsou tam cedule - zákaz venčení a volného pobíhání psů- a jednou jsme tam byli nuceni jít a bylo strašný vedro a mě bylo psa staršně líto, tak jsme šli do vody a já si tu naši čubu nechala na vodítku i ve vodě a normálně jsme plavali do hloubky a najednou nějaká baba na mě začala vřískat jestli jsem jako přehlídla ty cedule a tak jsem se nakrkla a povídám: Paní to není žádný děcko, aby se vyvenčilo do vody! A ona: Ale tady je zákaz volného pobíhání! A já: Však já jí mám na vodítku! a zvedla jsem ruku s vodítkem nad hladinu :mrgreen: měli jste vidět ten její ksicht

ale chodíme na tu vzdálenou pláž - nemám na to nervy na takový de..ly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21938
29.7.15 21:57
@zrza8 píše:
@Eemii
teda, kvůli hygieně me to nenapadlo, spíš kvůli bezpečnosti…

Tak snad soudny clovek nenecha litat agresivniho psa mezi detma..a většinou si lidi ty psy hlidaj, stejne jako rodice deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.7.15 22:42

Tak mne osobne zadny pes při koupani v blizkosti rozhodne nevadi :nevim:
ale naší fenu labradora vzdy koupu nekde v ustrani. nehodlam se s nikym dohadovat nebo vecne hlidat a okrikovat at nahodou nehamtne nekomu na deku, neslitne, kde nemá, nesebere nejakemu decku micek nebo svacinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.7.15 22:15
@Krasavicaa píše:
@zuzouš tak máš asi divnýho psa :nevim:

Souhlas. Naše feny jsem taky neviděla, že by se vyčůraly do vody. Jenom předchozí kokřice nám tahle značila vodu. Když se napila a vlezla do ní OK, můžeme se jít koupat. Pokud k ní došla a místo pití se vyčůrala a nevleza do ní, tak jsme věděli, že do pár dnů tam zakážou koupání kvůli sinicím. Byla 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.7.15 22:18
@Anonymní píše:

No to bych až tak jistě netvrdila. Někteří lidi mi to tu pořád připomínají, jak jsem po narození malé, vodila staršího na vodítku a psa na volno. Já za to můžu, že ten pes poslouchal líp než syn a že jsem se o syna bála, že mi skočí pod auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný