Gravitest 12

sat
72
10.11.11 15:11

gravitest 12

ahoj chci se vás zeptat, MS jsem dostala v termínu dnes mi skončila ale cítím se divně, v práci mi bylo na zvracení už od rána a hrozně mě bolí žaludek a sem tam píchá v podbřišku motá se mi hlava a cítím se slabě, nemůžu jíst je mi potom ještě hůř max piškoty nebo rohlík suchej, nejprve sem myslela že je to střevní viroza mám to již od minulého týdne ale holky v práci si myslí že sem těhotná podle toho jak mi je tak mě přemluvili si udělat těhu test, zkusila jsem gravitest 12 teď odpoledne a vidím tam sotva viditelného slaboučkého dušíka, je to možné aby to šlo poznat hned po menstruaci?nedělá tento druh testu falešně pozitivní? :nevim: MS jsem měla v termínu kdy jsem měla dostat od 5.-9.11. špatně se mi udělalo 2 dny po pohl.st., brala jsem antikoncepci přitom k tomu došlo v pondělí a ve středu sem dobírala poslední prášek a další zatím nemám, zdá se mi to nějaké divné

vypadá podobně jako tento duch na fotce (je odtud z fora vlastní foto nemám tak se omlouvám uživatelce za vypůjčení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
10.11.11 15:16

Přes prášky? To se stát může, i duch být může, ale pokud bys byla opravdu těhu, tak ne déle než nějakých 14 dní, a to by Ti snad takhle zle ještě nebylo, já jsem to začala cítit až kolem 6 tt. Buď v klidu, nepanikař, kup si ještě mamatest a tak za 3-4 dny si udělej 1 a případně za další 4 dny druhej. Ale kdo se domnívá, že by mohl být těhu, na sobě najde vždycky něco :-) to ti potvrdí každá snažilka :lol: At to dopadne jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sat
72
10.11.11 15:20

nevím to jistě může to být bud od 31.10 nebo od 9.10. to už by odpovídalo, vážně si to nevsugerovávám na zvracení mi nikdy nebylo naposledy někde na základce proto je mi to divný, hned po ms stává se to že sou vidět duchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.11.11 15:20

Stává se mi, že dělají testy duchy. Začínám mít pocit, jestli nejsou obecně vadné, protože jsem to četla na více diskuzí, že někdo má duchy a stejně není těhotný.

Nicméně kamarádce vynechala až 2.MS a zjistila těhot. asi ve 12týdnu, takže to může být ten případ - že jsi otěhotněla těsně před MS, MS přišla a příští už nebude. Musíš testnout tak za 3dny z ranní moči. Někdo doporučuje citlivější test a někdo míň citlivý. Mě lékárnice řekla, že testy 10 jsou často falešně pozitivní, že tu hladinu HCG může mít za určitých okolností i muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.11.11 15:22
Kalla1412 píše:
Přes prášky? To se stát může, i duch být může, ale pokud bys byla opravdu těhu, tak ne déle než nějakých 14 dní, a to by Ti snad takhle zle ještě nebylo, já jsem to začala cítit až kolem 6 tt. Buď v klidu, nepanikař, kup si ještě mamatest a tak za 3-4 dny si udělej 1 a případně za další 4 dny druhej. Ale kdo se domnívá, že by mohl být těhu, na sobě najde vždycky něco :-) to ti potvrdí každá snažilka :lol: At to dopadne jak si přeješ

Naprosto souhlsím, já mám těhu příznaky už pár měsíců a kde nic tu nic :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sat
72
10.11.11 15:23

je to možné ke styku došlo tak čtyři pět dní před ms a dva dny po styku mi přášky došly a další jsem nenačala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.11.11 15:23

sat - mě např. Best dělal duchy kdykoliv během cyklu :nevim: . Já se spoléhám jedině na Mamatest, ten mi ukázal vždycky pravdivě - buď // nebo / podle skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sat
72
10.11.11 15:25

a co nějaký dražší kolem 60kč?ten by už byl jistější? štve mě to hodně že se to nedá pořádně zjistit protože je mi vážně špatně mám hroznej hlad ale najíst se pořádně nemůžu po masu se mi nedělalo moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.11.11 15:33

Vyšší cena nezaručí lepší kvalitu. Nejlepší test, co jsem kdy měla (a že jsem byla za posledních sedm let těhotná 3×, z toho 2× úspěšně až do konce), byl Mamatest 25. Ale ten už nevídám, teď mají desítku a ta prý taky může duchovat.
Ze všeho nejjistější je krevní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.11.11 16:14
sat píše:
a co nějaký dražší kolem 60kč?ten by už byl jistější? štve mě to hodně že se to nedá pořádně zjistit protože je mi vážně špatně mám hroznej hlad ale najíst se pořádně nemůžu po masu se mi nedělalo moc dobře

zkus clearblue :palec: . Jinak ja tam ani ty duchy nevidim. Mozna mas jen nejakou virozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
10.11.11 16:44

Ahojky, možná tě zklamu, ale já na tomhle typu testu - Gravitest 12 mám vždycky takového ducha jak ty a to jsem těhu nebyla. Nyní jsem a radši tyhle testíky nekupuju.

Takže bych doporučila vyrazit na krev nebo pár dní počkat a zkusit jiný test - značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sat
72
10.11.11 19:48

mám ještě jeden dotaz když ke styku došlo v pondělí a ve středu jsem si vzala poslední prášek je možné že když spermie vydrží i tři dny tak se to mohlo stát třeba až ve čtvrtek kdy už jsem prášek neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
30.11.11 23:17

Ahoj,já na obou testech vidím hodně slabou čárku…Mám to teď úplně stejně viditelný.Akorát mě to foťák špatně zabírá,takže foto na prd..Přeju aby mimi vyšlo,pokud je chtěné :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí