Příznaky těhu...

890
9.11.11 16:45

Příznaky těhu...

Tak nevím, mám už 12 dní zpoždění, pobolívá mě podbřišek jak při menstruaci, ale jinak mi nic není. Nezvracím, špatně mi není, na malou taky pořád neběhám, prsa nebolí… Při prvním těhu jsem pořád běhala čurat, ale teď kromě té bolesti v podbřišku nic. Test jsem si ještě nedělala. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
9.11.11 16:46

No já taky neměla žádné příznaky, je tam naděje…Tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.11.11 16:50

A proč sis nedělala ještě test? Tady ti to nikdo nepoví :nevim: Jinak teda mě taky nic nebylo. Prsa a běhání na malou začalo až po 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.11.11 16:51

A i přesto jsi byla těhu? Já právě nevím, tenkrát při prvním těhu jsem si všimla, že často běhám na malou a že mě tak jako divně tlačí břicho, ještě než jsem si udělala test. Ale teď nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.11.11 16:52

Jinak samozřejmě test si chci zítra jít koupit, jen mě zajímalo, jak to mají ostatní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.11.11 16:57

Jo a podbřišek mě pobolíval (jako bych to měla dostat) často, a to až do konce druhého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
9.11.11 17:08

Já taky na začátku neměla žádné příznaky, akorát den před očekávanou MS jsem měla žravou, ale to může být i příznak přicházející MS. Takže na nic nečekej a honem si udělej test, čárka by už měla být krásně vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.11 17:18

já sem na začátku neměla také žadné příznaky.tedy než jsem to zjistila..ale do té doby jsem si dala jedno a pila jsem už v náladě..byla jsem v práci a nějak se mi pořád motala hlava…
bylo mi blbě na kuřárně …tak sem si říkala…ježíš já to měla dostat udělala test a byly tam dvě..
tak si udělej zítra test 12dní je dost..to by tam už měly být dálnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.11.11 17:24

No ženský já si tuhle cucla vína a měla jsem dost… Kouřit mi už taky nějak nechutná… Buď si to vsugerovávám a nebo… :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.11.11 17:25

Jo a tu žravou mám taky…ale to jsem před MS taky mívala pokaždý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.11 17:25

ahoj holky,malá otázečka.myslíte,že 41DC by už i na testu,s nízkou citlivostí byly //.Díky moc

• Citovat
  • Upravit
12505
9.11.11 17:57
Anonymní píše:
ahoj holky,malá otázečka.myslíte,že 41DC by už i na testu,s nízkou citlivostí byly //.Díky moc

jak dlouhý máš cykly?
to by už na testu při normálním cyklu dvě byly určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.11 18:12

no právě,že to mám rozházené po vysazení HA,takže vůbec nevím,kdy byla ovulka…ale i atk si myslím,že už by něco šlo vidět na TT když už je to tak dlouho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12505
9.11.11 18:30
Anonymní píše:
no právě,že to mám rozházené po vysazení HA,takže vůbec nevím,kdy byla ovulka…ale i atk si myslím,že už by něco šlo vidět na TT když už je to tak dlouho :nevim:

já to měla taky rozházené po vysazení…docela dost…a jak dlouho to je co si vysadila…na tu rozházenou ms zkus kontryhelový čaj,..ten by ti mohl pomoct a jinak kup zítra test a testuj jsem na vás zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
9.11.11 18:59
sunnyho.motylek píše:
Anonymní píše:
ahoj holky,malá otázečka.myslíte,že 41DC by už i na testu,s nízkou citlivostí byly //.Díky moc
jak dlouhý máš cykly?
to by už na testu při normálním cyklu dvě byly určitě

Taky si myslím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest