Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@monika215 jj, souhlasím
, mně se už kolikrát vyplatilo na něčem nešetřit ![]()
@georgiee ja mam pocit ze se to rozděluje podle veku…
pro mrnata je zip dole a naboku a az pro vetsi deti je zip vpředu..jinak ja mam vsechny 3 se zipem dole a z boku ![]()
Připojuji se. Grobagy jsou vyborné. Na léto jsme měli 1 tog a na zimu 2,5 tog, obojí se zipem dole a na boku. Do něj body nebo overal, podle teploty.
Používali jsme až do doby než malá začala chodit po postýlce, to už o ně zakopávala, tak dostala deku.
@MP kryska tak to ráda slyším
, dneska jsem jeden objednala, taky se zipem na boku a dole, už se na něj moc těším a doufám, že se malému bude dobře spát ![]()
@georgiee píše:
@MP kryska tak to ráda slyším, dneska jsem jeden objednala, taky se zipem na boku a dole, už se na něj moc těším a doufám, že se malému bude dobře spát
Ahoj já jsem měla spoustu vaků a grobag se mi zdá nejlepší, střihově akorát (průramky sedí, otvor kolem krku je akorát), materiál je opravdu vždy k pomazlení a co se týká udržení teploty, myslím, že to je zcela v pořádku. Ještě zkouším Dream Bag, je fajn, ale Gro bag mi připadá lepší ![]()
@Edgar78 Taky jsem moc spokojena se znackou Grobag, mam jak letni, tak zimni verzi a malemu se v nem dobre spinka ![]()
@georgiee píše:… a jedna maminka, když mi prodávala grobag z druhé ruky, mi řekla, že jedině v tomto vaku přestal její synek mít stálou rýmu
@Edgar78 Taky jsem moc spokojena se znackou Grobag, mam jak letni, tak zimni verzi a malemu se v nem dobre spinka