Grobag - spací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
17.2.15 21:31

@monika215 jj, souhlasím :), mně se už kolikrát vyplatilo na něčem nešetřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.2.15 21:45

@georgiee ja mam pocit ze se to rozděluje podle veku… :think: pro mrnata je zip dole a naboku a az pro vetsi deti je zip vpředu..jinak ja mam vsechny 3 se zipem dole a z boku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 22:03

@saadet oki :), diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.2.15 12:59

Připojuji se. Grobagy jsou vyborné. Na léto jsme měli 1 tog a na zimu 2,5 tog, obojí se zipem dole a na boku. Do něj body nebo overal, podle teploty.
Používali jsme až do doby než malá začala chodit po postýlce, to už o ně zakopávala, tak dostala deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.2.15 15:26

@MP kryska tak to ráda slyším :), dneska jsem jeden objednala, taky se zipem na boku a dole, už se na něj moc těším a doufám, že se malému bude dobře spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.10.15 15:24
@georgiee píše:
@MP kryska tak to ráda slyším :), dneska jsem jeden objednala, taky se zipem na boku a dole, už se na něj moc těším a doufám, že se malému bude dobře spát :)

Ahoj já jsem měla spoustu vaků a grobag se mi zdá nejlepší, střihově akorát (průramky sedí, otvor kolem krku je akorát), materiál je opravdu vždy k pomazlení a co se týká udržení teploty, myslím, že to je zcela v pořádku. Ještě zkouším Dream Bag, je fajn, ale Gro bag mi připadá lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.11.15 14:40

@Edgar78 Taky jsem moc spokojena se znackou Grobag, mam jak letni, tak zimni verzi a malemu se v nem dobre spinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.15 16:59
@georgiee píše:
@Edgar78 Taky jsem moc spokojena se znackou Grobag, mam jak letni, tak zimni verzi a malemu se v nem dobre spinka :)
… a jedna maminka, když mi prodávala grobag z druhé ruky, mi řekla, že jedině v tomto vaku přestal její synek mít stálou rýmu :-) neznám lepší doporučení :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.11.15 13:19

@Edgar78
Tak to jsem ještě neslyšela :D, ale veřila bych tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí