Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zajímalo by mě, jestli máte některá zkušenosti se spacím pytlem Grobag a jaké? Je opravdu tak úžasný, jak píšou? Díky za info ![]()
Mam a prijde mi uplne obycejny. Pouzivam ho jen jako nahradni, ty ostatni, ktere mam, jsou mnohem lepsi. ![]()
@georgiee no ja zase pouzivam pouze grobagy a nedam na ne dopustit. Zkoušela jsem i dva jine a to byla tragédie..nesedely, kroutily se a nedrzely tak dobre teplotu. Na zimu ted pouzivam 2,5 tog
takze ano, je opravdu uzasny ![]()
@saadet to jsem ráda, že se objevil i pozitivní ohlas
, a jak do něj mimčo oblékáš? koukala jsem na jejich oficiální stránky a radí tam, jak malé oblékat, podle togů
@georgiee no podle toho se neridim, podle me by ji byla zima
ma ten 2,5 tog a ma pod to overal a ponožky a v loznici mame kolem 21st
a vzdycky mi prislo ze teplotu ma akorat. Kontrolovala jsem podle zatylku a nikdy zpocena, ani zima ![]()
@saadet aha, no chce to asi vyzkoušet
, takže jestli to chápu dobře, tak dáváš samotný overal, bez bodýčka? já právě uvažuju o koupi 1 tog, taky máme v ložnici kolem 21-22st a podle jejich tabulek tomu odpovídá 1, tak teď nevím, jestli to nebude slabý
@georgiee no ja mam oba, ale ta 1 je na zimu fakt slabá. Tu budu mit jen na léto. Jinak ano davam jen overal bez bodycka. Pocitam v létě ze budu davat body a tu 1 ![]()
My jsme jeden dostali a prijde mi uzasny drzak - uz ho pouzivam na treti dite a stale drzi, hlavne patentky a zipy. U jinych znacek se mi uz znicily zipy anebo vycvachtaly patentky. U maleho mimca ty patentky tolik nevadi, ale vetsi, jak si v postylce stoupne, tak se rozepnou a mimco je z pytle venku. Z grobagu se mi zadne ze tri deti nedostalo.
@saadet hm, tak ta 2,5 bude fakt lepší
, oni i píšou, že je „celoroční“, tak díky moc za rady ![]()
@monika215 to je fajn
, říkám si, že někde ta vyšší cena musí být znát ![]()
@saadet jj
, ještě aby se líbil i malému a spalo se mu v něm dobře, zatím na spací pytel není zvyklý ![]()
@georgiee píše:
@monika215 to je fajn, říkám si, že někde ta vyšší cena musí být znát
Fakt je, ja bych si ho sama byla nekoupila, rikala jsem si, co je na tom tak strasne draheho. A ted po letech se mi fakt ukazalo, ze zrovna u toho grobagu plati, ze nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci.
@saadet jeětě by mě zajímalo, jaký je lepší, na zip v předu nebo na patenty se zipem dole? ![]()