Grobag - spací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
17.2.15 19:26

Grobag - spací pytel

Zajímalo by mě, jestli máte některá zkušenosti se spacím pytlem Grobag a jaké? Je opravdu tak úžasný, jak píšou? Díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
17.2.15 19:44

Mam a prijde mi uplne obycejny. Pouzivam ho jen jako nahradni, ty ostatni, ktere mam, jsou mnohem lepsi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 20:00

A jaké značky jsou ty ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.2.15 20:07

@georgiee no ja zase pouzivam pouze grobagy a nedam na ne dopustit. Zkoušela jsem i dva jine a to byla tragédie..nesedely, kroutily se a nedrzely tak dobre teplotu. Na zimu ted pouzivam 2,5 tog :palec: takze ano, je opravdu uzasny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 20:26

@saadet to jsem ráda, že se objevil i pozitivní ohlas :), a jak do něj mimčo oblékáš? koukala jsem na jejich oficiální stránky a radí tam, jak malé oblékat, podle togů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.2.15 20:30

@georgiee no podle toho se neridim, podle me by ji byla zima :nevim: ma ten 2,5 tog a ma pod to overal a ponožky a v loznici mame kolem 21st ;) a vzdycky mi prislo ze teplotu ma akorat. Kontrolovala jsem podle zatylku a nikdy zpocena, ani zima 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 20:46

@saadet aha, no chce to asi vyzkoušet :), takže jestli to chápu dobře, tak dáváš samotný overal, bez bodýčka? já právě uvažuju o koupi 1 tog, taky máme v ložnici kolem 21-22st a podle jejich tabulek tomu odpovídá 1, tak teď nevím, jestli to nebude slabý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.2.15 20:54

@georgiee no ja mam oba, ale ta 1 je na zimu fakt slabá. Tu budu mit jen na léto. Jinak ano davam jen overal bez bodycka. Pocitam v létě ze budu davat body a tu 1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.2.15 20:58

My jsme jeden dostali a prijde mi uzasny drzak - uz ho pouzivam na treti dite a stale drzi, hlavne patentky a zipy. U jinych znacek se mi uz znicily zipy anebo vycvachtaly patentky. U maleho mimca ty patentky tolik nevadi, ale vetsi, jak si v postylce stoupne, tak se rozepnou a mimco je z pytle venku. Z grobagu se mi zadne ze tri deti nedostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 21:01

@saadet hm, tak ta 2,5 bude fakt lepší :), oni i píšou, že je „celoroční“, tak díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 21:04

@monika215 to je fajn :), říkám si, že někde ta vyšší cena musí být znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.2.15 21:05

@georgiee neni zac, at jsi taky tak spokojena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 21:07

@saadet jj :), ještě aby se líbil i malému a spalo se mu v něm dobře, zatím na spací pytel není zvyklý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.2.15 21:20
@georgiee píše:
@monika215 to je fajn :), říkám si, že někde ta vyšší cena musí být znát :)

Fakt je, ja bych si ho sama byla nekoupila, rikala jsem si, co je na tom tak strasne draheho. A ted po letech se mi fakt ukazalo, ze zrovna u toho grobagu plati, ze nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.2.15 21:29

@saadet jeětě by mě zajímalo, jaký je lepší, na zip v předu nebo na patenty se zipem dole? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí