Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtela bych se zeptat co na vytoky?? ktere nepali nesvedi… doktorka porad neco pise ale nezabira nic.
Mám to stejně už asi 6 let, výtoky mám pořád, a nezabírá mi na to zhola nic. Nějak jsem se s tím naučila žít, ale není to nic příjemného. Doufám že jednou doktor přijde na to kvůli čemu to mám a zbavím se toho. J.
@jaja258 já doufám že ano, něco na to existovat musí, ale zatím jsem asi nepřišla na to co to je. naštěstí mě to nijak neomezuje v sexuálním životě, mám skvělýho chlapa kterej tomu nevěnuje pozornost. Na gyndě mi napíšou vždycky nějaký čípky který mi stejně nezaberou, antibiotika taky nepomáhají. vážně nevím co mám dělat
J.
Mě léčili na výtoky několik let neúspěšně a nakonec jsem sama přišla na to že se jedná o únik moči a žádné výtoky, objednala jsem se na urologii a tam mi moje podezření bohužel potvrdili…
@Anonymní píše:
Mě léčili na výtoky několik let neúspěšně a nakonec jsem sama přišla na to že se jedná o únik moči a žádné výtoky, objednala jsem se na urologii a tam mi moje podezření bohužel potvrdili…
tak to ja urcite nemam, mam totiz bily vytok, hustsi…ale jsi dobra ze si na to prisla, doktori jsou asi natvrdly… J.