Gyncentrum Ostrava 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
10.2.16 14:41

No já jich měla hodně 38 a z toho se podařilo 20 oplodnit a zamrazit. Nám na 25 tisíc plus léky jsem platila dalších 5 tisíc. Díky bohu už to mám za sebou ty hormony. Nemusíš mít strach ja bohužel měla smůlu a u nás je problém u partnera ne u mě. Moje tělo na ty hormony reagovalo až příliš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.16 14:45

A problém je u Tebe nebo u partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

@Aňule123 my máme stejný problém já jsem ok, ale chlap má spermiogram úplně na houby. Kdy kdrš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

@Aňule123 my máme stejný problém já jsem ok, ale chlap má spermiogram úplně na houby. Kdy kdrš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.16 14:51

No příští pátek jdu na ultrazvuk a pak asi do 2 dnů na Ket. Můj taky měl spermiogram na houby, ale podařilo se vajíčka oplodnit.Tak ať už to mám za sebou. Hrozně mě mrzelo, že mi to nevyšlo tak jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.2.16 14:58

My platíme ještě 10,– za PDG, takže to máme na stejno. Bolí to po odběru? Ti chlapi už nejsou co bývali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.16 15:07

No tak oni Tě uspí no a me to pak bolelo strašně protože jsem měla ten hyperstimulak jinak to moc nebolí hodně lidí jde na druhý den do práce. Já bohužel nemohla no. Můj partner má dost roku tak jsem byla ráda, že má aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.2.16 15:12

@Aňule123 my jsme taky starší koťata: Já 30, partner 39. Já už bycj si chtěla vzít nemocenskou od stimulacr, v práci toho mám po krk. Sice nedělám fyzicky, ale stresů mám požehnaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.16 22:43

Ahoj tak co jak to jde? Já už jdu konečně v pátek na Ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.10.16 09:46

Ahoj, můžu se zeptat jak Vám to dopadlo? Po případně další zkušenosti? Včera mi můj lékař doporučil tuto kliniku. Snažíme se o miminko, ale moje tělo nějak nechce :,( Věk 34 let a partner 33. Můžu se zeptat jak jste s tímto centrem spokojeni? Je to těžko v recenzích, někdo chválí někdo kritizuje. je to různé. Na první schůzku jste šli už s partnerem? cenu Vám vypočítají na začátku a vy se můžete rozhodnout??Moc Vám děkuji :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.11.16 10:16

@Zuzik00 držím palce, at se zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.16 08:11

reakce partnera na doporučení do gyncentra

Holky, když jste po neúspěšném snažení se o miminko dostaly žádanku do gyncentra, jak na to reagovali vaši muži?
Prosím o anonym. Je to citlivé.

• Citovat
  • Upravit
263
13.12.16 08:33
@Anonymní píše:
Holky, když jste po neúspěšném snažení se o miminko dostaly žádanku do gyncentra, jak na to reagovali vaši muži?

Mně by zajímalo, proč tě to zajímá? Pokud ti muž dává za vinu že nemůžete zatím počít dítě, asi bych se na tvém místě přinejmenším nad mužem zamyslela a sledovala jeho chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.12.16 18:16
@Anonymní píše:

S partnerem se snažíme oba dva, není to jen na mně, takže mě podporuje a oba jsme podstoupili vyšetření. Problém může být v obou z vás. Určitě bych se Gyncentra nebála. Hodně se mi ulevilo, když jsme tam začali chodit. Konečně někdo něco začal řešit a zajímat se. Nebyli jsme už na to sami. Snad se brzy zadaří, ale je to na dobré cestě…spíš lituji, že jsme tam nezašli dříve!!! Chodím k doktorce Hlistové a jsem velice spokojena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.