Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3647
6.2.16 21:44

Ket 2016

Ahoj holky. Je tu někdo kdo má zasebou nebo před sebou Ket? Já budu podstupovat transfer možná stimulovany. Mám strach že to opět nevyjde. Bude to můj 4.ket.
Pojďte se podělit o své pocity ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
6.2.16 21:51

Ja :mavam: Byla jsem na ketu tenhle tyden v utery. Je to muj druhy a doufam, ze posledni pokus.. Chtela jsem jit uz pred Vanoci na ket v nativu, ale nakonec to neslo, nebyly dobre podminky. Tak ho mam ted stimulovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 22:08

@Pajka89 no tak to držím palečky :) a kam. chodis do centra? Já repromeda.

Abych napsala tedy něco o sobě

Září 2014 OPU, měla jsem cca 31 oocyty a 24 dobrych. Oplodnit jsme dali 20 a do pátého až šestého dne došlo 14embryí! Osm jsme jich dali na pgd. Zbytek nám nezamrazili. Řekli nám že to nejde kamarádit vyšetření a nevysetrena. Když jsem se jich ptala znovu tak zas řekli že není problém, ale embrya už byla zničena. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
1.ket nic, 2.ket 48hcg, biochemické, 3.ket byl stimulovany a taky nic. Od posledního transferu mám měsíčky stylem že týden před jednorázově zakrvacim a za týden to dostanu. Nevím jestli je to ok. Teď když už jsem se od dubna rozhodla že půjdu na ket tak opět ovulace nikde. Říjen nic, prosinec nic.. Navíc teď jsem to dostala až 56.dc. Vždy jsem to měla jak hodinky přesný ale co řešíme ivf tak to stojí za prd. Dnes jsem 6.dc ale na ket tento cyklus jít nechci protože jsem v lednu brala dvakrát antibiotika. Měla jsem angínu která se mi vrátila. ted píšu čaj kontryhel a uvidím jestli bude ovulace. Podle toho se rozhodnu zda bude příští měsíc ket nativní či stimulovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.2.16 22:35

@kratjana Dik, za chvili budu mit z nervozity okousany vsechny nehty :) Chodime do Kostelce nad Orlici a jsme tam moc spokojeni. Taky mam menstruaci normalne tak vseliak. Dlouhe cykly i 40 a vice dni nejsou vyjimkou.. V prosinci jsme chteli dat sanci ketu v nativu, ale kdyz ovulace neprichazela jeste ani dvacaty den a sliznice taky nic moc, tak jsme sli radsi na jistotu do stimulace. Beru uz od prvniho dne cyklu estrofem a pred ketem mi pridali jeste duphaston. Tak uvidime no :think: Kdyz to ted nevyjde, tak mame jeste jeden pokus v mrazaku.. To nic moc. Nam skoro zadna embrya do pateho dne nevydrzela :( Taky se bojim nejake nemoci, je zrovna chripkova epidemie, snazim se nic nechytnout.
Tak se drz a at ti to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 23:00

@Pajka89 pokaždé jsem testovala už 7.den po ketu. Teď vím že nejdřív 10.den. Byla jsem strašně vystresovana ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.2.16 23:10

@kratjana Tak ja jsem teda na nejake prehnane testovani nikdy nebyla a nejsem :) To bych byla z brzkych testu taky akorat vystresovana k smrti a to si radeji necham horet plaminek nadeje do posledni chvile :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.2.16 13:15

Ahoj holky mužů se k vám přidat? Jsem po prvním IVF které nevyšlo. Čeká mě první KET máme 8 mrazacku ;) doufám že už to vyjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.16 14:00

@Bublina 83 ahojky, no jasný, ale zatím nás moc není ;) máš pěknou zasobicku. Kam chodíš do caru?

Omluvte prosím moji diakritiku. Mobil to prepisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.2.16 14:04

kratjana

Ahoj jsem z Plzně IVF Zenter prof.Zech tak hlavně aby se nějaký chytlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.16 14:10

@Bublina 83 máš PGS nebo pgd? A jaký je u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.16 14:17

@Bublina 83 koukám že jsi ve skupině transfer leden 2016. Taky jsem si říkala že bych se tam přidala. Já se strašně bojím že se budu zase moc usínat na tu skupinu. I když to můžu i tady že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.2.16 14:21

kratjana

Ani jedno přítel v pořádku. já ve 20 letech ZT v 21. konec 3 měsíce potrat samovolný. Před rokem a půl mimoděložní těhotenství vzali mi pravý vejcovod. Od té doby nic špatne dozrávání vajíček. No prostě to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.2.16 14:25

kratjana

Ano jsem :) to můžeš i tady :palec: ale tam můžeš taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 16:40

Ahoj. Můžu se přidat? Čeká mě druhý a možná poslední KET. Taky chodíme do Kostelce nad Orlicí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.2.16 17:20

@Tofik Jasne :mavam: Kdy jdes na ket? Budete davat jedno nebo dve embrya? Ja jsem dneska devaty den po ketu dvou. Zatim netestuju, asi to zkusim o vikendu. Nevim no, jeden den si rikam, ze tentokrat to urcite vyslo a druhy vymyslim katastroficky scenare :zed: Nalady mam jak na houpacce. Jak jste spokojeni v Kostelci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.