Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bublina 83 tak to chodíme do stejného
Ke komu chodíš? Ja k doktorce Krmickove
Ahoj holky, 19.2. Jsem byla na ketu vlozeni 2 prcku, dneska jsem zacla trochu spinit udělala jsem si dva testy a vyšli pozitivně, nemáte některá podobnou zkušenost napadlo mě jestli se třeba neuchytilo jen jedno proto to krvácení slabý, zítra zkusím další test jen mi je z toho nějak mizerně ![]()
@lucius166 dávali ti pregnyl? Ten pozitivní test muže byt ještě z něj, u někoho se drží i 14 dni, pokud je tedy čárka slaba Pokud je silnější tak by to mohlo vyjít Když je to jen špinění melo by to byt myslím ok Taky se mohlo opravdu chytnout jen jedno, no ale je šance i na ty dvě
Já jsem po ket taky dvou embryí ale teprve třetí den Mám prý testovat az 7.3. ![]()
@Eva1976 pregnyl mi nepichali, mám taky testovat až za tři týdny, ale říkali kdybych spinila tak test udělat, občas mě i poboliva v podbřišku
@lucius166 tak to se prcek nebo prckove chytli, určite si tam zavolej ať ti řeknou co a jak Bereš utrogestan? Ten by měl krvácení spolehlive zastavit
@Eva1976 utrogestan, prednison, estrofem, teď když jsem šla na záchod tak jako by žádné spineni nebylo, jsem z toho celá zmatená, zítra si zkusím udělat test ještě z ranní moči, tak uvidím jestli čárka zase bude…snad to bude všechno dobré…aspoň jedno, kdyby se chytlo
@Eva1976 jinak ti držím pesticky at ti všechno dobré dopadne…ať všem všechno dobré dopadne ![]()
@lucius166 taky držím palečky tobě a všem tady Holky to dáme
![]()
Dobré ranko, tak dnes ráno dělám test a je slabá druhá čárka, jsem 6DPO tak si říkám, že na pořádnou výraznou čárku si budu muset počkat a hlavně se to asi zbarvuje dosti pomalu co, budu se modlit aby tam zůstala a silila
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.