Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva1976 jo jo je
už mě začínají bolet prsa a včera jsem měla pocity na zvracení řekla bych ze je to dost brzo tak nevím jestli si to nevsugeruji ![]()
Ahoj holky ja jsem 4 den po ket a zatím na sobě nic moc nepozoruji. Je to asi ještě brzo. Sem tam ne píchne v podbřišku jinak vše jako normálně. Akorát mám trošku nafoukle břichoto bude titím utrogestanem. Jinak držím vše palecky
![]()
@Aňule123 Já jsem 7 den po ket a taky občas jen to pichani Držím palecky ![]()
@kratjana psychicky docela dobře. Ale to si taky můžu vsugerovávat, že jo
Tofik a kam chodis do Gyncentra? Já jsem se rozhodla, že si test dělat nebudu až na krev ještě je dost času.
Nechci se zbytečně adresovat a v sobotu to mám dostat tak snad ne
@Aňule123 já jsem zítra 7.den. Cítím občasné pichnuti. Ale jen když si řeknu že to chci cítit ![]()
@Aňule123 ja byla 19.2. až teprve teď mě začínají bolet prsa a v neděli jsem měla pocit na zvracení, pichani mám občas ještě taky…ale nevím jestli to není moje vsugerace ![]()
@kratjana dneska jsem 10 den od ketu a vkladali mi pětidenní…No já jsem stejného názoru jako ty ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď