Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj hoolky js jsem dnes 10.den po ketu a mám jen hodně slabrho ducha. Skoro nic ;( moc tomu nevěřím ;(
A co vy?
@kratjana zlato moje věř tomu..myslím na tebe, vyjde to
nesmutni
@lucius166 jen nechápu proč mám vždy slabé testy. Že 4ketu 3X ;( imunologie je ok. Tak proč se to neudrží?
@kratjana Tak záleží jak dopadnou výsledky s krve. Ale přejí hodně štěstí ať to dopadne pozitivně.
@Tutulka píše:
Ahoj holky.Vsetkym drzim palecky. Ja byla dneska na sono a v utery jdeme na ket. Mame jen dva mrazacky a oba je budou zavadet. Tak dufam ze sa chyti aspom jedno.
Ahoj, doufám, že můžu vstoupit, já mám v úterý taky první ket… Jsem ráda, že jde někdo stejně a můžeme si, jestli chceš psát co a jak. Já mám nástup na 8.30 ![]()
@Horysovazena píše:
Ahoj, doufám, že můžu vstoupit, já mám v úterý taky první ket… Jsem ráda, že jde někdo stejně a můžeme si, jestli chceš psát co a jak. Já mám nástup na 8.30
Jadnyw
Popisuj nám tvé pocity ![]()
@Horysovazena ahoj jasne jasne. Som rada ze nie som sama.
Ja som teda teraz uz kludnejsia ale do vcera to bol riadny stres. Dvakrat mi posuvali termin lebo som mala slabu sliznicinu. Najvecsi strach mam z toho ze embrijka nevydrzia rozmrazovanie ale snazim sa mysliet pozitivne.
@luciuss166 drzim palce verim ze to bude dobre.
@Horysovazena ahoj jasne jasne. Som rada ze nie som sama.
Ja som teda teraz uz kludnejsia ale do vcera to bol riadny stres. Dvakrat mi posuvali termin lebo som mala slabu sliznicinu. Najvecsi strach mam z toho ze embrijka nevydrzia rozmrazovanie ale snazim sa mysliet pozitivne.
@luciuss166 drzim palce verim ze to bude dobre.
@Horysovazena Ja mam o 9:00 hod volat ako dopadlo rozmrazenie a tam mi povedia na kolku sa mam dostavit. A do akeho centra chodis? Ja do Prahy na Podoli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.