Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No já vím, že to je ještě brzo někdo nemá žádné příznaky
Já jsem teď byla na Ket poprvé a hrozně bych si přála aby to vyšlo. ( vím, že všechny a všem moc držím palecky) Ještě, že mám to svoje zlobidlo ( pejsek Monty)
Lucius 166 míč gratuluji
vypadá to moc dobře. Já se zarekla, že se radši testovat nebudu at se nenervuji, kdyby byla jen jedna /
Mě by ani dvojčata nevadila. Já mám segru dvojče dva bráchu dvojčata tak by se zase pokračovalo ![]()
Když jsme se s přítelem rozhodovali tak jsem z toho byla taková nesva…po transferu s nima počítám prostě budou dvě
asi to náročné bude Ne že ne
zvládli to ostatní tak proč mi ne ![]()
@lucius166 paráda! Taky to vidím na dvojčata. Jinak by asi nebyla tak brzo ![]()
@Aňule123 když jsi byla ve čt na KET, tak to máš dostat později, ne?
Jsem myslela, že za 14 dní. Já chodím jinam. Jsem z Hradce Králové
Ja šla na to 19 den a mívám to přesně 27 den. Holky máte nafoukle břicho? Já trošku jo doufám, že z utrogestanu
@Aňule123 já šla taky týden před tím, než jsem to dostala, ale objednaná jsem za dva týdny. To je tak vždycky. Počítá se to ode dne ketu a ten cyklus se tím prodlouží. Si myslím teda. Aspoň jsem to tak měla
Jo? Tak asi máš pravdu ja jsem v tom nováček. Akorát z toho břicha jsem na nervy ze je takové nafoukle ![]()
@Aňule123 to je normoš. Každý ma jíný projevy. Já ho nafouklé nemám ani jsem neměla a nic tam nebylo. Jiná ho měla nafouklý a taky nic. nedá se z toho nic poznat, fakt. Neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď