Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana tak to ma hodne mrzi ale hlavu hore. Mne sa po prvom ivf ukazala druha az po 12 dnoch. Aj to len velmi slaba.
@Tutulka píše:
@kratjana tak to ma hodne mrzi ale hlavu hore. Mne sa po prvom ivf ukazala druha az po 12 dnoch. Aj to len velmi slaba.
A bylo z toho něco?
@kratjana ano mame krasnu dcerku.
8.2.mala 12 mesiacov. Cakali sme na nu skoro 10 rokov tak sme boli hrozne stastny ked sa to podarilo.
@kratjana také mám bohužel test negativní 12 den po KET Tak už vím, že další IVF, snad už to pak vyjde a ty máš ještě mrazacky?
@kratjana také mám bohužel test negativní 12 den po KET Tak už vím, že další IVF, snad už to pak vyjde a ty máš ještě mrazacky?
@kratjana ja už nemám žádný tak musím na IVF, ty další ti určite vyjdou, no ale třeba se zadarilo už ted, jen se čárka objevi později ![]()
@Eva1976 jak to bereš? Máte nasetreny penízky? Já bych byla šťastná kdyby to už vyšlo. Na další ivf budeme muset šetřit a když člověk staví, tak to jde hůř. Dnes jsem byla v Olympii na nákupech a potkala jsem tam dr co mi dělal minule ket
@kratjana na druhý ještě je, i když jsme chtěli konečne plot, tak ten bude dyl, horší by bylo třetí, navíc je mi letos v červenci 40 tak fakt už nemůžu čekat
Ahojky, no ja jsem mela ivf uz loni, ale odber vajicek byl bez narkozy a odesly mi plotynky, takze et nebyl a porad nejaky proboem a ted jsem se konecne dockala prvniho ketu
tak uvidime…ja se mam dostavit v 8.30 Helios Brno, asi se vse dozvime az tam…
No, nervozni ani nejsem, jsou jen dve moznosti… A ovlivnit to nemuzeme… Jen doufat, ze to vyjde ![]()
@kratjana vím, že je to teď těžký, ale mně se taky objevil slabý duch až 12. den a byl z toho klouček. Myslím na Tebe ![]()
Holky, co jdete v úterý na KET, tfuj tfuj tfuj!
Holky tak me KET nevysel, test i dnes negativní a ted jsem to dostala No snad vyjde druhé IVF Všem vam držím palečky ať to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.