Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana tak to ma hodne mrzi ale hlavu hore. Mne sa po prvom ivf ukazala druha az po 12 dnoch. Aj to len velmi slaba.
@Tutulka píše:
@kratjana tak to ma hodne mrzi ale hlavu hore. Mne sa po prvom ivf ukazala druha az po 12 dnoch. Aj to len velmi slaba.
A bylo z toho něco?
@kratjana ano mame krasnu dcerku.
8.2.mala 12 mesiacov. Cakali sme na nu skoro 10 rokov tak sme boli hrozne stastny ked sa to podarilo.
@kratjana také mám bohužel test negativní 12 den po KET Tak už vím, že další IVF, snad už to pak vyjde a ty máš ještě mrazacky?
@kratjana také mám bohužel test negativní 12 den po KET Tak už vím, že další IVF, snad už to pak vyjde a ty máš ještě mrazacky?
@kratjana ja už nemám žádný tak musím na IVF, ty další ti určite vyjdou, no ale třeba se zadarilo už ted, jen se čárka objevi později ![]()
@Eva1976 jak to bereš? Máte nasetreny penízky? Já bych byla šťastná kdyby to už vyšlo. Na další ivf budeme muset šetřit a když člověk staví, tak to jde hůř. Dnes jsem byla v Olympii na nákupech a potkala jsem tam dr co mi dělal minule ket
@kratjana na druhý ještě je, i když jsme chtěli konečne plot, tak ten bude dyl, horší by bylo třetí, navíc je mi letos v červenci 40 tak fakt už nemůžu čekat
Ahojky, no ja jsem mela ivf uz loni, ale odber vajicek byl bez narkozy a odesly mi plotynky, takze et nebyl a porad nejaky proboem a ted jsem se konecne dockala prvniho ketu
tak uvidime…ja se mam dostavit v 8.30 Helios Brno, asi se vse dozvime az tam…
No, nervozni ani nejsem, jsou jen dve moznosti… A ovlivnit to nemuzeme… Jen doufat, ze to vyjde ![]()
@kratjana vím, že je to teď těžký, ale mně se taky objevil slabý duch až 12. den a byl z toho klouček. Myslím na Tebe ![]()
Holky, co jdete v úterý na KET, tfuj tfuj tfuj!
Holky tak me KET nevysel, test i dnes negativní a ted jsem to dostala No snad vyjde druhé IVF Všem vam držím palečky ať to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď