Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik dávali jsme dve. Musí to vyjít. Vlednu jsme měli neuspěšný Et. A ty jsi také po ket?
@Balzamínka ano, jsem po KET. Poslední možnost a zatím, ťukám, to je dobrý. Ve čtvrtek jdu na první UTZ, tak už nemůžu dospat, jak je to nekonečný. Ale myslím pozitivně a věřím, že
tam bude.
@Tofik ano to čekání je hrrozný také se snažím být co nejvíce pozitivní věřím že to vyjde. A vy jste dávali jedno nebo dvě?
@lucius166 tobě gratuliji k dvojčátkům. Ani nevíš jak já bych byla štastná kdyby se chytli také obě. Po tolika letech čekání nervů a všeho by to byla nádherná odměna
@Balzamínka já už mám po testování a čekám na utz. Problém je u manžela, špatný spg. Nechali jsme zavést jen jedno, v lednu to nevyšlo, tak doufám, že teď to bude v pořádku. Je to poslední šance
@Tofik tak to máme stený problém u nás též špatné spermio a v lednu se také nezdařilo. Jé tak to ti moc přeji a závidím že už máš po testíku s pozitivním vysledkem. Tak moc přeji aby bylo o sto šest. A kdy jste měli Ket?
@Balzamínka na ket jsem byla 26.2., testila jsem až 12. den, pže vím, že dřív to u mě nemá smysl. Ale každý to má jinak. Někdo má ducha už 6. den poté. No a pokud bys měla dvojčata, tak 6. den by tam určo mohl být ![]()
@Tofik mě vkládali3denní bobíky. Oba se hezky rozmrazili a měli se čile k světu tak věřím že by to mohli zvládnout. Nevím kdy budu testit ale jsem nedočkavá ale to je normal kdo by nebyl.
@Balzamínka já byla nedočkavější až tak po týdnu. v podstatě jako to mám teď. Zbývají 4 dny a mně to přijde nekonečné. Kdy se chystáš testit? A kam chodíš?
@Tofik do art čb. Testit zatím nevím kdy budu. Věřím že je to nekonečné. Ale uvidíš bobíka a
to bude super
@Balzamínka já jsem z východních čech, chodím do Kostelce nad Orlicí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.