Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik dávali jsme dve. Musí to vyjít. Vlednu jsme měli neuspěšný Et. A ty jsi také po ket?
@Balzamínka ano, jsem po KET. Poslední možnost a zatím, ťukám, to je dobrý. Ve čtvrtek jdu na první UTZ, tak už nemůžu dospat, jak je to nekonečný. Ale myslím pozitivně a věřím, že
tam bude.
@Tofik ano to čekání je hrrozný také se snažím být co nejvíce pozitivní věřím že to vyjde. A vy jste dávali jedno nebo dvě?
@lucius166 tobě gratuliji k dvojčátkům. Ani nevíš jak já bych byla štastná kdyby se chytli také obě. Po tolika letech čekání nervů a všeho by to byla nádherná odměna
@Balzamínka já už mám po testování a čekám na utz. Problém je u manžela, špatný spg. Nechali jsme zavést jen jedno, v lednu to nevyšlo, tak doufám, že teď to bude v pořádku. Je to poslední šance
@Tofik tak to máme stený problém u nás též špatné spermio a v lednu se také nezdařilo. Jé tak to ti moc přeji a závidím že už máš po testíku s pozitivním vysledkem. Tak moc přeji aby bylo o sto šest. A kdy jste měli Ket?
@Balzamínka na ket jsem byla 26.2., testila jsem až 12. den, pže vím, že dřív to u mě nemá smysl. Ale každý to má jinak. Někdo má ducha už 6. den poté. No a pokud bys měla dvojčata, tak 6. den by tam určo mohl být ![]()
@Tofik mě vkládali3denní bobíky. Oba se hezky rozmrazili a měli se čile k světu tak věřím že by to mohli zvládnout. Nevím kdy budu testit ale jsem nedočkavá ale to je normal kdo by nebyl.
@Balzamínka já byla nedočkavější až tak po týdnu. v podstatě jako to mám teď. Zbývají 4 dny a mně to přijde nekonečné. Kdy se chystáš testit? A kam chodíš?
@Tofik do art čb. Testit zatím nevím kdy budu. Věřím že je to nekonečné. Ale uvidíš bobíka a
to bude super
@Balzamínka já jsem z východních čech, chodím do Kostelce nad Orlicí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď