Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balzamínka u nás žádný problém nebyl jsme oba v pořádku akorát 6 let nemůžu otehotnet tak teď to snad vyjde a nebudou žádné komplikace
@lucius166 určitě nebudou je krásné že se Vám chytli obě to je odměna za čekání. U nás byl před 4 lety ZT a od té doby nic
@PipetkaJ Ahoj za prohlídku v sanusu jsem neplatila nic a až u mého gynekologa jsem za prohlídku platila. Já jsem se včera dozvěděla s labolatorie, že vajíčko bylo dobré, ale nebol si isty, jestli to do dneska přežije, no a dneska jsem tam volala v devet a od včerejška bolo stejne, pak jsem tam volala ještě v jednu a bohužel to vajíčko nepřežilo rozmrazování.
@Adika84
ahoj Adi, je mi moc líto, že to nanuček nezvládl!
njn je to pro ně zátěžkávací zkouška.
Já byla na Ketu včera a modlím se ať se prďolka uchytí, pač jiného nemáme ![]()
@Adika84 ahoj, já to brala automaticky… jestli jsi ročník 84- tak jsme stejného věku, takže nevidím důvod proč si vykat ![]()
Ahojky to čekání je nekonečné čeká tady také někdo po ketu na testík???
@Balzamínka ahojky, já byla na KEtu 21.3. takže zatím je čas, ale měla jsem blastocystu- takže začnu ai v pátek pomalu testovat, pač mě tady inspirovala kolegyňka s fotkama testíků den po dni ![]()
@Balzamínka, tybrďo ty musíš mít nervy z ocele, já bych asi tak dlouho nevydržela. Mám obavy, jestli jsem to dneska nepohnojila- šla jsem do práce, ráno jsem dobíhala na bus, pak totál stres, několikrát schody, začlo mě pobolívat pravé podbříško a teď to byla tak výživná bodavá bolest, že jsem chvilu zůstala v předklonu, chjoo..
@PipetkaJ no tak šup lehnout a nic nedělat nestojí to za to. No snažím se držet ono to víc stresuje když se to dělá brzo a nic tam není. Takhle je mi líp. Sice jde o nervy ale ještě vydžím. Chtěla jsem dnes ale tím že jsem balila a pak odjezd. Tak mi na to myšlenka nepadla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď