Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
9.3.16 11:47
@kratjana píše:
Paráda tak hlavně ať to vyjde. Držím pesri. Já zítra nastupuju opět do práce po neúspěšném KETu. Čeká mě hysteroskopie tak snad se to příště chyti

Dakujem a pevne verim ze to priste vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 11:56

@kratjana :hug: hodně štěstí, myslíme na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.3.16 18:45

Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve :pankac:
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.16 20:04
@Tofik píše:
Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve :pankac:
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?

Ahojky Tofiku. Teď nevím jestli jsem ti gratulovala v jiné skupině ale to je fuk. Takže ještě jednou Gratuluji! Teď nevím, ty jsi měla ket?
Já jsem objednaná na 24.na hysteroskopii. a chtěla bych v květnu na ket. Máme ještě dva nanucky. Byla jsem v pondělí u kartářky a říkala ať to zkusíme kvetwn nebo červen :) tak jsem zvědavá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.3.16 20:07

@kratjana Děkuju. Je mi líto, že Ti to nevyšlo :hug: Bylas u kartářky? Já nikdy nebyla, ale věřím na to. A Tys jí říkala jaké máte problémy a kdy plánuješ jít na KET nebo to řekla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.16 20:59

Ona začala sama. Ptvne že tam děti nevidí. Zr tam vidí jedno co mění mojr. To ke adi meter. S ní isem často. A pal tefy rrkla že vidí dvě deyi u mě jednoho pohlaví. Nevím jedtli yo neřekla ptoto Zr jdem ji řekla Zr právě děti chci
Ale kamodku odhadla na 110proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.3.16 21:00

@kratjana týý jo, tak to zní slibně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.3.16 12:22

Ahojky :mavam: tak ja sem dneska 6 den po ket.
Zatim vsetko v pohode. Trochu mi kolisa nalada a citim se nafoukla jak balon ale jinak nic. Tak doufam ze do patku se na tom nic nazmeni. Ak kdyz tak k dobrymu. To by totiz mela dorazit mrcha. tak snad se ji uz nedockam. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.3.16 12:37

@Tutulka a chystáš se testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.3.16 12:55

@Tofik jo asi to prubnem zajtra. Aj ked si myslim ze to je este skoro. No uvidime. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.3.16 17:19

@Tofik moc ti gratuluji :kytka:,já jdu v pátek na další kontrolu jak jsem psala mám tam dva prcky srdíčka ještě netloukla tak uvidíme, dnes jsem 5+5 od patka mi je hrozně už jsem měla první ranní zvracení nevolnost mám pomalu celý den a jsem hlavně strašně moc unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.3.16 17:21

@kratjana ja sama kartarkam nevěřím, ale mám spousty kamaradek co jim to vyšlo když u ní byli…takže květen je tvůj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.3.16 17:21

Všem ostatním držím palce ať tam máte // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.3.16 19:43

@lucius166 A jak se to počítá? tys měla KET nebo ET? Vím, že u ET se to počítá jinak, ale u KETu, když mám ovulaci přírodní nevím. Kdybych to měla brát dle MS, tak jsem dnes 5+0, ale když Ty máš jen o pět dní napřed, tak mi to nesedí. Já jdu příští čtvrtek, to čekání je nekonečný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.3.16 19:53

@Tofik byla jsem na ketu a měla jsem petidenni, raklami že se to počítá od poslední menstruace :nevim:…v pátek, když jsem byla tak mi řekla 5+2 ještě se jí zeptám až půjdu v pátek na kontrolu

Příspěvek upraven 15.03.16 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.