Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Paráda tak hlavně ať to vyjde. Držím pesri. Já zítra nastupuju opět do práce po neúspěšném KETu. Čeká mě hysteroskopie tak snad se to příště chyti
Dakujem a pevne verim ze to priste vyjde. ![]()
Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve ![]()
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?
@Tofik píše:
Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?
Ahojky Tofiku. Teď nevím jestli jsem ti gratulovala v jiné skupině ale to je fuk. Takže ještě jednou Gratuluji! Teď nevím, ty jsi měla ket?
Já jsem objednaná na 24.na hysteroskopii. a chtěla bych v květnu na ket. Máme ještě dva nanucky. Byla jsem v pondělí u kartářky a říkala ať to zkusíme kvetwn nebo červen
tak jsem zvědavá ![]()
@kratjana Děkuju. Je mi líto, že Ti to nevyšlo
Bylas u kartářky? Já nikdy nebyla, ale věřím na to. A Tys jí říkala jaké máte problémy a kdy plánuješ jít na KET nebo to řekla sama?
Ona začala sama. Ptvne že tam děti nevidí. Zr tam vidí jedno co mění mojr. To ke adi meter. S ní isem často. A pal tefy rrkla že vidí dvě deyi u mě jednoho pohlaví. Nevím jedtli yo neřekla ptoto Zr jdem ji řekla Zr právě děti chci
Ale kamodku odhadla na 110proc
Ahojky
tak ja sem dneska 6 den po ket.
Zatim vsetko v pohode. Trochu mi kolisa nalada a citim se nafoukla jak balon ale jinak nic. Tak doufam ze do patku se na tom nic nazmeni. Ak kdyz tak k dobrymu. To by totiz mela dorazit mrcha. tak snad se ji uz nedockam. ![]()
@Tofik jo asi to prubnem zajtra. Aj ked si myslim ze to je este skoro. No uvidime. ![]()
@Tofik moc ti gratuluji
,já jdu v pátek na další kontrolu jak jsem psala mám tam dva prcky srdíčka ještě netloukla tak uvidíme, dnes jsem 5+5 od patka mi je hrozně už jsem měla první ranní zvracení nevolnost mám pomalu celý den a jsem hlavně strašně moc unavená
@kratjana ja sama kartarkam nevěřím, ale mám spousty kamaradek co jim to vyšlo když u ní byli…takže květen je tvůj ![]()
@lucius166 A jak se to počítá? tys měla KET nebo ET? Vím, že u ET se to počítá jinak, ale u KETu, když mám ovulaci přírodní nevím. Kdybych to měla brát dle MS, tak jsem dnes 5+0, ale když Ty máš jen o pět dní napřed, tak mi to nesedí. Já jdu příští čtvrtek, to čekání je nekonečný ![]()
@Tofik byla jsem na ketu a měla jsem petidenni, raklami že se to počítá od poslední menstruace
…v pátek, když jsem byla tak mi řekla 5+2 ještě se jí zeptám až půjdu v pátek na kontrolu
Příspěvek upraven 15.03.16 v 09:47
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď