Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Paráda tak hlavně ať to vyjde. Držím pesri. Já zítra nastupuju opět do práce po neúspěšném KETu. Čeká mě hysteroskopie tak snad se to příště chyti
Dakujem a pevne verim ze to priste vyjde. ![]()
Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve ![]()
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?
@Tofik píše:
Ahojda, tak já to tu zase trochu oživím. Mám // a v úterý budu mít výsledky krve
Jak jste na tom ostatní, máte tak týden po ET/KET, ne?
Ahojky Tofiku. Teď nevím jestli jsem ti gratulovala v jiné skupině ale to je fuk. Takže ještě jednou Gratuluji! Teď nevím, ty jsi měla ket?
Já jsem objednaná na 24.na hysteroskopii. a chtěla bych v květnu na ket. Máme ještě dva nanucky. Byla jsem v pondělí u kartářky a říkala ať to zkusíme kvetwn nebo červen
tak jsem zvědavá ![]()
@kratjana Děkuju. Je mi líto, že Ti to nevyšlo
Bylas u kartářky? Já nikdy nebyla, ale věřím na to. A Tys jí říkala jaké máte problémy a kdy plánuješ jít na KET nebo to řekla sama?
Ona začala sama. Ptvne že tam děti nevidí. Zr tam vidí jedno co mění mojr. To ke adi meter. S ní isem často. A pal tefy rrkla že vidí dvě deyi u mě jednoho pohlaví. Nevím jedtli yo neřekla ptoto Zr jdem ji řekla Zr právě děti chci
Ale kamodku odhadla na 110proc
Ahojky
tak ja sem dneska 6 den po ket.
Zatim vsetko v pohode. Trochu mi kolisa nalada a citim se nafoukla jak balon ale jinak nic. Tak doufam ze do patku se na tom nic nazmeni. Ak kdyz tak k dobrymu. To by totiz mela dorazit mrcha. tak snad se ji uz nedockam. ![]()
@Tofik jo asi to prubnem zajtra. Aj ked si myslim ze to je este skoro. No uvidime. ![]()
@Tofik moc ti gratuluji
,já jdu v pátek na další kontrolu jak jsem psala mám tam dva prcky srdíčka ještě netloukla tak uvidíme, dnes jsem 5+5 od patka mi je hrozně už jsem měla první ranní zvracení nevolnost mám pomalu celý den a jsem hlavně strašně moc unavená
@kratjana ja sama kartarkam nevěřím, ale mám spousty kamaradek co jim to vyšlo když u ní byli…takže květen je tvůj ![]()
@lucius166 A jak se to počítá? tys měla KET nebo ET? Vím, že u ET se to počítá jinak, ale u KETu, když mám ovulaci přírodní nevím. Kdybych to měla brát dle MS, tak jsem dnes 5+0, ale když Ty máš jen o pět dní napřed, tak mi to nesedí. Já jdu příští čtvrtek, to čekání je nekonečný ![]()
@Tofik byla jsem na ketu a měla jsem petidenni, raklami že se to počítá od poslední menstruace
…v pátek, když jsem byla tak mi řekla 5+2 ještě se jí zeptám až půjdu v pátek na kontrolu
Příspěvek upraven 15.03.16 v 09:47
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.