Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, je tu někdo s tímto onemocněním a šel na IVF?
Jsem po operaci a brzy navštívíme CAR ![]()
Ahoj. Já měla endometrialni cysty na vajecniku a musela jsem podstoupit laparoskopii v květnu 2015, v záři jsem navstivila car a u prvniho ivf vydrzeli z 9 embryí 3, 1 hned zavedli v rijnu (nevyšlo), dalsi zavedli v prosinci (nevyšlo) a ted pujdu v breznu na poslední ket. Kdyz nevyjde, znovu hormony atp. Držím palce.
Ahoj, v květnu 2011 jsem podstoupila odstranění endo cysty z vaječníku, v říjnu IVF a v červenci 2012 se nám narodila dceruška
. Přeji ať to máš stejně ![]()
Ja jsem po druhe operaci, prvni pred 6lety, srusty, cysty.. a druha pred 3tydny, diky endometrioze jsem prisla o oba vejcovody, proto nas posilaji do CAR a doporucuji IVF ![]()
Tak jsme objednaní v březnu a ještě přemyšlim o Apolinaři v Praze. Je tam i lecba endometriozy, tak tam asi zavolam taky. Popovidame si s nima v Jihlave a v Praze a pak rozhodneme ![]()
@missullka ahoj
já jsem po operaci endometriozy rektovaginálního spektra (leden 2015) a jsem těsně po 1 IVF (leden 2016). Jestli se chceš na cokoliv zeptat, ptej se ![]()
@chilitos tak uteklo nekolik mesicu a nam se zivot obratil uplne naruby
manzel skoro zadne spermie, ja dlouhy protokol, stimulace, vajicka narostla a kdyz me uspali na odber, tak do me koukli a po probrani me oznamili, ze se pres rusty k vajickum nedostanou.. je jeste varianta darovane embryo nebo operace, ale s manzelem jsme se rozhodli pro adopci. Jak se dokaze cloveku behem pul roku zmenit zivot, neskutecny…
@missullka tak to mě mrzí, ale na druhou stranu, je důležitá láska k dítěti, ne cesta jak se k něj dostanete, i tak bude vaše a budete jej milovat nadevše!! Držím palce na cestě k adopci a ať vše vyjde!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.