Příprava na druhé IVF

170
18.1.16 17:48

Příprava na druhe ivf

Koho to čeká letos od znova pisněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22446
18.1.16 19:10

@verusek85 Ahoj. Od znova mě to letos čeká, jen to bude už 3.IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.1.16 19:15

@verusek85 ahoj, jdu tez do boje, v unoru zacinam doufejme stimulovat, rada bych uz aby se neco delo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.1.16 17:09

@SaraBra ahoj Ja tam budu volat zítra chtěla jsem dnesk ale zapomněla jsem číslo. Doufám ze mě objednají co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.1.16 17:11

@Ecil ahoj to je mi líto že to ještě nevyšlo. A jaký máš problém jestli se můžu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.1.16 18:02

@verusek85 Nene, pri druhem IVF to vyšlo, mam 11 mesicni holčičku. Ted chceme sourozence. Jinak u nas je problem spermio, mně nic nezjistili. Ve čtvrtek jdu ke svému dr a pak hned volat do CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.1.16 18:08

@Ecil aha tak to je super to gratuluji.
Ja taky doufám ze nám to teď vyjde. Já chodím do Polanky to máme nejblíž. Jen to dojíždění mě zabíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.1.16 20:50

@verusek85 Jj, o dojíždění neco vím. Jsem z Prahy, ale jezdila jsem do CAR do Plzně, na doporučení svého gyndaře. A víte, proč to nejde? Věřím, že vám to teď vyjde, říká se, že první IVF je vždy takové pokusné. Mně po tom prvním neúspěšném hrozně pozitivně nakopl dr, abych zase věřila, měla jsem pocit, že když se to nepovedlo poprvé, proč by jako mělo podruhé. Navíc, já mám pokaždé hrozně málo vajíček, takže fakt IVF=1 pokus, na KET není. Tehdy mi řekl, proč přemýšlím nad takovými blbostmi, že je to opačně - mám nechápat, proč to jako nevyšlo napoprvé, ale že to určitě napodruhé vyjde. A měl pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.1.16 16:20

@Ecil Ahoj
Dekuji za povzbuzení. Sem si právě rikala, že když nám to vyšlo i když špatně, tak nenení možné aby nám to nevyšlo teď a dobře. Jen musím doufat a myslet pozitivně. V pondělí jdeme na další pokec s doktorem a uvidíme jestli budeme hned stimulovat od unora, bylo by to fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.1.16 18:21

Ahoj chystáme se teprve objednávat, Ale doufám ze to bude co nejdříve. První IVF bylo úspěšné, malá bude mit dva roky a teď by jsme chtěli pořídit sourozence. Bohužel celé od začátku, jelikož nebylo co mrazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.1.16 19:37

@Verca247 To je krásné doufám že se nám to teďka povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.1.16 22:51

@verusek85 určitě se to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.1.16 23:31

Ahojte holky, ráda bych se k Vám přidala. V listopadu jsem podstoupila své první IVF a v únoru bych měla začít stimulovat na druhý pokus. U mne taky malá úroda skrz nízké Amh, takže mražáček žádný nebyl.
Tak snad nám to všem vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.1.16 13:07

Holky jak je to teď s doplatkama za stimulaci léky? My jsme byli v r. 2013 na jaře a to už jsem jen za injekce dopláceli celkem nějakých 15 tis. a pak jsem slyšela ze se to od září 2013 melo zdrazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
21.1.16 13:57

@Verca247 ja jsem doplacela cca 8 tis loni, mela jsem Gonal (3 pera - 900j, 900j a 450 j), ale nestačila mi tahle max dávka, co hradí pojišťovna. Málo na stimulaci reaguji. Dokupovala jsem na 3 dny jeste Merional. Ted mne to čeká asi take v únoru, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.