IVF ve Fertility Karlovy Vary

206
15.1.16 22:12

IVF ve Fertility Karlovy Vary

Ahoj snažilky, maminky, těhulky…
Podstupuju první IVF a proto bych ráda prožívala a vyměŇovala zkušenosti, obavy i čekání s dalšími, kteří tímto právě prochází, mají v plánu brzo procházet nebo už mají za sebou.
Přidejte se a třeba jednou budeme společně vozit naše škubánky v kočárku a bavit se o tom jak prvně otevřel/a očka a jaké dělají dítka pokroky… :-)
I když máme po boku ty naše chlapy, stejně si občas říkáme, že jsme na to sami…
Všechny to známe :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
15.1.16 22:17

Moc ti preji at se brzo dočkáš. Ja uz jsem se jednoho caparta dočkala. Mam ročního prcka a tento rok se chystame na dalsi pokus. Je to běh na dlouhou trat, ale pokud se zadari a na testu se objevi ty vytouzene // tak se na všechno trapeni rychle zapomina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.1.16 22:20

Jo pořád si říkám že jsem mladá a zdravá a že to je faktor který mi hraje do karet :-)
Věřím tomu a věřit budu. Nějaké rady co by mohlo pomoci dobrému zavrtání a vůbec tomu procesu po KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.1.16 22:21

Taky jsi podstupovala IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.1.16 22:29

@TerezkaDol
Ano, taky jsem podstupovala IVF a vim jak je to psychicky narocny a clovek je jak na houpačce. Nekdy jsem byla uplne na dně a někdy jsem naopak věřila, že to urcite vyjde. Nebudu lhat, ale byli tam i pokusy ktere nevyšly( s tim musis pocitat) a ja byla uplne zničena, ale řekla jsem si, ze budu bojovat. Dnes mam rocniho caparta a vse spatne co jsem za tu dobu snazeni zažila je zapomenuto a ja se pokusim jeste o sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.1.16 23:03

Já jsem hodně pozitivní člověk, v životě jsem měla pár špatných zkušeností a postupem času jsem se naučila brát vše z té lepší stránky a s úsměvem :-)
Věřím tomu že to vyjde, ale jsem smířená s tím že je tu i ta druhá možnost. Čas ukáže. Jediná má vada je netrpělivost :-D Ale pomalu už mi to jde, to čekání :-D
Snad ultrazvuk dopadne v pondělí dobře a v sobotu už dostanu toho svého škubánka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.1.16 23:07

Hodně radosti s prckem, já už začínám řešit i nové bydlení, aby nám s miminkem bylo fajn a mohli dělat rodinné sešlosti :-) no jo v 1+1 se toho moc nedá, když máš velkou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.1.16 17:55

Tak ti přeji at se ti tvůj první pokus vydaří a ty na testu najdeš ty vytoužené //. Kolik si nechavas zavádět embrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.1.16 17:55

Tak ti přeji at se ti tvůj první pokus vydaří a ty na testu najdeš ty vytoužené //. Kolik si nechavas zavádět embrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.1.16 22:38

No když jsem šla poprvé do centra byli jsme rozhodnuti pro dvě embryjka. Říkala jsem si že když jsem z dvojčat já, líbilo se mi mít taky dvojčátka a navíc, když mi můj gynekolog řekl že to pro mě může být první a poslední těhu tak jsem prostě věděla že nechci mít jedináčka. Ale pan doktor v centru mi řekl ať nad tím ani nepřemýšlím, že dvě mi nezavedou i kdybych se nahlavu stavěla :-) je to velké riziko jak pro moje zdravý tak i jsou tu velká procenta předčasných porodů, potratů atd.
Nakonec mi to tak dokonale vysvětlil, že jsem rychle změnila své rozhodnutí.
Bude tam jedno silné embryjko. Věřím jim, embryologie všechna embrya prozkoumá a vybere TOP. Věřím že to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.2.16 11:54

@TerezkaDol Ahoj, zkus kouknout do skupinky https://www.emimino.cz/…nkovani/324/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 20:53

Rozporuplne pocity

Ahoj holky.Take jsem absolvovala 1.cyklus ivf v Belehradsky a mam rozporuplne pocity..Pokus nevysel.Meli jsme pouze dve vajicka ( celkovy pocet folikulu byl vetsi, ale kolik presne ani zadne podrobnosti bohuzel nevim).Obe vajicka se podarilo oplodnit, priplaceli jsme si IMSI protoze ma pritel hrozny spermio.Od posledniho UTZ se mnou nikdo krome sestry nemluvil, pouze pri transferu MuDr. Stuksova, kterou jsem ten den videla poprve. Nechala jsem si zavest jednu blastu 4AA Druhou mame zamrazenou. Delala jsem si test 10'den a byl na nem duch.11'den jsem zacala spinit, tak jsem si pichla Agolutin.Do te doby pouze Crinone.Do 14'dne duch zmizel a krev bohuzel negativni. Celkove mi pristup vsech prisel strasne neosobni a stale mi prislo, ze na nic neni cas. V d e n OPU nemel doktor anesteziolog ani ordinaci, aby s nami v klidu vse probral. Proste zklamani.Jsem smutna. Moc jsem tomu verila a navic ta beznadej, kdyz mam jen dve vajicka a nikdo se ani nenamahal mi rict, kde by mohl byt problem…Neznam svuj hormonalni profil, proste nic. Navic mam Leidena a picham si jen Clexan 0,2.Hematolog mi zadny krevni rozbor nedelal..jen me poucil co je Leiden.Od zacatku vse blbe…Objednala jsem se znovu na konzultaci k Malim. a budu to resit. :( KET odkladam min. na zari. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
749
13.7.17 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Take jsem absolvovala 1.cyklus ivf v Belehradsky a mam rozporuplne pocity..Pokus nevysel.Meli jsme pouze dve vajicka ( celkovy pocet folikulu byl vetsi, ale kolik presne ani zadne podrobnosti bohuzel nevim).Obe vajicka se podarilo oplodnit, priplaceli jsme si IMSI protoze ma pritel hrozny spermio.Od posledniho UTZ se mnou nikdo krome sestry nemluvil, pouze pri transferu MuDr. Stuksova, kterou jsem ten den videla poprve. Nechala jsem si zavest jednu blastu 4AA Druhou mame zamrazenou. Delala jsem si test 10'den a byl na nem duch.11'den jsem zacala spinit, tak jsem si pichla Agolutin.Do te doby pouze Crinone.Do 14'dne duch zmizel a krev bohuzel negativni. Celkove mi pristup vsech prisel strasne neosobni a stale mi prislo, ze na nic neni cas. V d e n OPU nemel doktor anesteziolog ani ordinaci, aby s nami v klidu vse probral. Proste zklamani.Jsem smutna. Moc jsem tomu verila a navic ta beznadej, kdyz mam jen dve vajicka a nikdo se ani nenamahal mi rict, kde by mohl byt problem…Neznam svuj hormonalni profil, proste nic. Navic mam Leidena a picham si jen Clexan 0,2.Hematolog mi zadny krevni rozbor nedelal..jen me poucil co je Leiden.Od zacatku vse blbe…Objednala jsem se znovu na konzultaci k Malim. a budu to resit. :( KET odkladam min. na zari. :nevim: :nevim:

To me moc mrzi. Nas ceka 2.8.teprve prvni sezeni v Belehradsky, tak jsem zvedava, co nas ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
5.2.18 17:30

Ahoj snažilky. Mám PCO a 27.2. jsem objednana do Fertility KV. Nemohu nikde najit žádné zkušenosti. Jak hodnotíte tento Car? Nebo je lepsi Pronatal? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.2.18 17:34

@Dannylinka ja byla v obou a pristup je mnohem lepsi v Pronatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.