Stellart IVF s VZP a MV, který Pronatal nemá

410
12.1.16 10:38

Ahojky, do Pronatalu take dochazim. Jako velke plus pricitam Pronatalu, ze nas nic nestalo IUI, mame za sebou 3 pokusy. Jako velke negativum pocituji, ze nemam jednoho osetrujiciho lekare a pokazde jdu k nekomu jineho. Jsem kapku stydlivejsi a mam pocit, ze me „videla“ snad pulka personalu! Mam za sebou laparku, ktera dopadla naprosto v poradku a manzel je take v poradku. Necitila jsem se moc dobre, kdyz mi pan doktor Lojka daval prednasku o hubnuti, jen pripominam, ze nejsem zadny mastodont a par kilo navic mam.. Cyklus pravidelny s ovulaci. Takze uvidime co bude dal:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
12.1.16 13:30

@kpklarka Ano, tak přesně takovou výhodu s penězi jsem viděla i já, ale jinak ne, přístup fakt lepší ve Stellartu a teď když mají smlouvy s pojišťovnou tak opravdu nemám co řešit. S tím, že tě vidí snad půlka personálu, to je opravdu jen pro otrlé, přeci i zubaře máš jednoho, tak proč tak intimní a stresující věc řeší na střídačku doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.16 23:44

Mám VZP a v Pronatalu jsme nic neplatili, jen drobný nedoplatek na léky. Minulý týden jsem se objednávala ve Stellartu na konzultaci a říkala mi sestřička, že smlouvu s VZP nemají. No konzultaci mají zdarma říkala, tak uvidíme po konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elegans
1.2.16 19:50

Ahoj, snad nevadi že se přidám. Ja jdu zítra do Stellartu čekala, jsem až budou mit smlouvu s MVČR a myslím že mají smlouvu i s VZP od ledna alespoň jsem to viděla na jejich stránkach. Už mám za sebou vyšetření krve přítel spermiogram a musíme na IVF. Zítra mám konzultaci u doktora abychom požádaly pojišťovnu o souhlas s IVF.

• Citovat
  • Upravit
5
4.2.16 20:47

Ahoj, a kde jste to našla, že mají smlouvu s všeobeckou? Mě říkala sestřička, že ji nemají, tak pak nevím. A jaký to tam je? Kolik je tam doktorů? Mě tady přítel četl něco z dizkuze, že se jejich doktor rozplývá nad roz…nohy pacientek. No snad tam už nikdo takový není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elegans
5.2.16 10:27

Ahoj to že mají smlouvu s VZP píšou na svých internetových stránkách v záložce novinky. Byla jsem tam v úterý. Doktor i sestřičky jsou moc fajn ale byla jsem naštvaná, protože jsem tam jela z důvodu že požádáme pojišťovnu (ja mam MVČR) o souhlas s IVF ale doktor mi řekl že smlouvu už mají ale nemají ji zpátky potvrzenou s kulatým razítkem a že si mám zavolat na konci příštího týdne. Takže jsem tam nemusela vůbec jezdit (mám to skoro hodinku autem).

• Citovat
  • Upravit
5
9.2.16 23:01

Přijde mi to s těmi smlouvami celé nějaké divné, podvodné. Něco píší a pak to ani nemají zpět od pojišťovny? Já se na to ptala dvakrát a nikdo mi pořádně neuměl odpovědět, pak jedna sestra říkala, že žádné smlouvy nemají a druhá na ni udělala pst a odpověděla mi, že mají smlouvy se všemi pojišťovnami. Mě jen uklidnili, že máme konzultaci zdarma, tak o co nám prý jde. Ale co dál? Nechci platit plnou dardu za oplodnění. Z doktora máme také zvláštní pocit, něco nám povídal, ale já se ztrácela a manžel byl úplně mimo. A ke smlouvě nám řekl, že on nic neví a udělal obličej, z kterého jsem vycítila, že asi nikdy smlouvu mít nebudou. :( Tak kdo tam vlastně něco ví? No a já teď nevím co dál, zda tam máme opět přijít nebo hledat něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
9.2.16 23:22

Ahoj holky, doma jsme se rozhodli, ze dame Pronatalu jeste sanci. Jsem druhy cyklus po laparoskopii a dole mam 6 kg :). Pokud budete mit dalsi info ze Stellartu, tak pisnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.2.16 08:57

Ahojky holky, můžu se přidat? Chodím do stellartu, ted cekam na termin na lapar+hystero. Pak hned ivf dr. říkal tak duben. Jinak mam za sebou ivf v pronatalu, syna 8 let.Pana dr. Schmitze znám z pronatalu, právě on mi udělal syna :D. Zatím mám jen pozitivní hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.2.16 08:58

@kpklarka prosím tě jestli to není hloupé kolik vážíš? Já taky nejsem žádný drobek, ale ten Lojka si dělá legraci s tou přednáškou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.3.16 12:30

Ahoj holky!
Po delší době konečně obnoven přístum na emimi, vůbec jsem netušila, že když vložím nějaký příspěvek někam víckrát, že je to špatně :roll: Ale co, to jen na úvod :mrgreen:
Holky já si tu pojišťovnu ověřila u revizního lékaře, zavolala jsem si na MV a tam mi řekli, že jí Stellart má, takže teď už jsem po konzultaci a čekám jen na MS :dance:
Těholkování zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.16 08:15

@Jannne ahoj tak jsme na tom stejně jsem též po konzultaci, akorát mě čeká 30.3. jeste laparo+hystero. A pak snad hned na to vlítnem. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.