Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, do Pronatalu take dochazim. Jako velke plus pricitam Pronatalu, ze nas nic nestalo IUI, mame za sebou 3 pokusy. Jako velke negativum pocituji, ze nemam jednoho osetrujiciho lekare a pokazde jdu k nekomu jineho. Jsem kapku stydlivejsi a mam pocit, ze me „videla“ snad pulka personalu! Mam za sebou laparku, ktera dopadla naprosto v poradku a manzel je take v poradku. Necitila jsem se moc dobre, kdyz mi pan doktor Lojka daval prednasku o hubnuti, jen pripominam, ze nejsem zadny mastodont a par kilo navic mam.. Cyklus pravidelny s ovulaci. Takze uvidime co bude dal:) ![]()
@kpklarka Ano, tak přesně takovou výhodu s penězi jsem viděla i já, ale jinak ne, přístup fakt lepší ve Stellartu a teď když mají smlouvy s pojišťovnou tak opravdu nemám co řešit. S tím, že tě vidí snad půlka personálu, to je opravdu jen pro otrlé, přeci i zubaře máš jednoho, tak proč tak intimní a stresující věc řeší na střídačku doktoři?
Mám VZP a v Pronatalu jsme nic neplatili, jen drobný nedoplatek na léky. Minulý týden jsem se objednávala ve Stellartu na konzultaci a říkala mi sestřička, že smlouvu s VZP nemají. No konzultaci mají zdarma říkala, tak uvidíme po konzultaci.
Ahoj, snad nevadi že se přidám. Ja jdu zítra do Stellartu čekala, jsem až budou mit smlouvu s MVČR a myslím že mají smlouvu i s VZP od ledna alespoň jsem to viděla na jejich stránkach. Už mám za sebou vyšetření krve přítel spermiogram a musíme na IVF. Zítra mám konzultaci u doktora abychom požádaly pojišťovnu o souhlas s IVF.
Ahoj, a kde jste to našla, že mají smlouvu s všeobeckou? Mě říkala sestřička, že ji nemají, tak pak nevím. A jaký to tam je? Kolik je tam doktorů? Mě tady přítel četl něco z dizkuze, že se jejich doktor rozplývá nad roz…nohy pacientek. No snad tam už nikdo takový není.
Ahoj to že mají smlouvu s VZP píšou na svých internetových stránkách v záložce novinky. Byla jsem tam v úterý. Doktor i sestřičky jsou moc fajn ale byla jsem naštvaná, protože jsem tam jela z důvodu že požádáme pojišťovnu (ja mam MVČR) o souhlas s IVF ale doktor mi řekl že smlouvu už mají ale nemají ji zpátky potvrzenou s kulatým razítkem a že si mám zavolat na konci příštího týdne. Takže jsem tam nemusela vůbec jezdit (mám to skoro hodinku autem).
Přijde mi to s těmi smlouvami celé nějaké divné, podvodné. Něco píší a pak to ani nemají zpět od pojišťovny? Já se na to ptala dvakrát a nikdo mi pořádně neuměl odpovědět, pak jedna sestra říkala, že žádné smlouvy nemají a druhá na ni udělala pst a odpověděla mi, že mají smlouvy se všemi pojišťovnami. Mě jen uklidnili, že máme konzultaci zdarma, tak o co nám prý jde. Ale co dál? Nechci platit plnou dardu za oplodnění. Z doktora máme také zvláštní pocit, něco nám povídal, ale já se ztrácela a manžel byl úplně mimo. A ke smlouvě nám řekl, že on nic neví a udělal obličej, z kterého jsem vycítila, že asi nikdy smlouvu mít nebudou.
Tak kdo tam vlastně něco ví? No a já teď nevím co dál, zda tam máme opět přijít nebo hledat něco jiného.
Ahoj holky, doma jsme se rozhodli, ze dame Pronatalu jeste sanci. Jsem druhy cyklus po laparoskopii a dole mam 6 kg
. Pokud budete mit dalsi info ze Stellartu, tak pisnete ![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? Chodím do stellartu, ted cekam na termin na lapar+hystero. Pak hned ivf dr. říkal tak duben. Jinak mam za sebou ivf v pronatalu, syna 8 let.Pana dr. Schmitze znám z pronatalu, právě on mi udělal syna
. Zatím mám jen pozitivní hodnocení.
@kpklarka prosím tě jestli to není hloupé kolik vážíš? Já taky nejsem žádný drobek, ale ten Lojka si dělá legraci s tou přednáškou?
Ahoj holky!
Po delší době konečně obnoven přístum na emimi, vůbec jsem netušila, že když vložím nějaký příspěvek někam víckrát, že je to špatně
Ale co, to jen na úvod ![]()
Holky já si tu pojišťovnu ověřila u revizního lékaře, zavolala jsem si na MV a tam mi řekli, že jí Stellart má, takže teď už jsem po konzultaci a čekám jen na MS ![]()
Těholkování zdar ![]()
@Jannne ahoj tak jsme na tom stejně jsem též po konzultaci, akorát mě čeká 30.3. jeste laparo+hystero. A pak snad hned na to vlítnem. Držím pěsti.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.