Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 a kde je u vás problém že máš zasebou ivf a teď xhces zkusit iui?
Ja jsem uplne zdravá je mi 22 a u nás je problém u přítele měl dost špatný spermiogram tak, že jsme uvažovali, kdyby to náhodou nevyšlo tak zkusím IUI se spermatem od dárce
@Aňule123 jestli máš embrya tak zkousej to. Můj přítel má taky špatný spermio ;( zkoušíme kety. A když nevyjdou tak jdeme do dalšího ivf
Ja už bych do dalšího nešla
Po tom hyperstimulaku kde jsem nestihla ani čerstvé embrya a musela jsem ležet týden v nemocnici a ty bolesti…A hlavně už by jsme na to neměli ani finance
@kratjana tak vám přejí hodne štestí at vám to dobre dopadne, pak dej vediet ako ti to dopadlo.
Ahoj holky.
Vsetkym drzim palecky. Ja byla dneska na sono a v utery jdeme na ket. Mame jen dva mrazacky a oba je budou zavadet. Tak dufam ze sa chyti aspom jedno. ![]()
Holky ráda bych se podělila o moje potěšení opravdu se nám chytli dvě jsou ještě pidi malý, tak snad se udrží…od včerejška trochu spinim dneska ráno trošku krve, teď už zase vše v pohode, nasadili mi ascorutin 3×denne tabletu, kupodivu z toho nejsem vůbec špatná věřím že se nám ty pokladi udrží opravdu jenom ležím a setrim se…11.3. Jdu k doktorce tak uvidíme. Na všechny myslím a držím pěsti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď