Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
1.3.16 11:29

Uf děkuji jsi mě aspoň trošku uklidnila :D to čekání je hrozne vid :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.3.16 11:44

@Aňule123 Já ho mám od hormonů nafoukly skoro pořád :D po vysazení to zmizí, i když lepší bude když se ještě víc prifoukne kvůli miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.16 07:15

Tak co zlaticka, která z vás nevydržela a testovala držíme všechny palce ať nám napíšete pozitivní zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 07:25

@lucius166 jaaa netestuji :mrgreen: jak ti je? Zvracis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.16 07:36

@kratjana už nezvracim, včera mě palila akorát žaha…u tebe vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 08:07

@lucius166 u mě jakoby se nic nedělo :/ mne když se emryo před rokem chytlo (brzo se pustilo) tak mě asi od 9.dne taky palela zaha. Co bych za to dala :)
Bojím se že yo zad nevyjde. Je to 4.transfer. Achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.16 08:39

@kratjana ty už máš prcka nebo to bude první…vyjde to ničeho se neboj…držíme ti všechny palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 08:50

@lucius166 nemám. Mám jen meter na hlídání ;) zítra vracím, od neděle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.16 09:08

@kratjana tak si to užij ze můžeš ještě vrátit, přijde doba ze to tvoje vracet nikam nebudeš :D, já mám od seger a švagrové taky samé děti je jich opravdu dost :D jsou to pěkný raubiri a když se sejdou u mě všichni dohromady tak je vždycky ráda vrátím :D :D :D ale jinak to jsou moje zlaticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 09:50

@lucius166 u nás je na testování ještě brzy. Ale začínám mít tušení, že to nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 10:00

Ja testovat nebudu. Jinak taky nic nepociťují, ale každý to má jinak. Zdá se mi to u ne ještě brzo kdo ví jinak všem drží palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.3.16 10:15

Ahoj prominte, že se sem vtíram, ale chci se zeptat mám za sebou 1 ket který se nevydaril. Má otázka zní. Otěhotněla některá z vás po druhým pokusu ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 10:19

@Adika84 já to sice nejsem, teď jsem byla na druhém KETu, ale vím o holkách, které otěhotněly po druhém i dalším KETu. Takže šance určo je. Je tam spousta aspektů, není tojen o kvalitě enbrya, ale i o štěstí při zavádění. Mně doktor minulý měsíc říkal, že při transferu už tam byl menší problém, takže se šance na těhu snížila. Ale řekl mi to až když to bylo jasné. Takže teď jsem chtěla předem vědět, jestli to proběhlo jak má, vše mi vysvětlil, ukázal, no a dál je to už jen na přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 10:21

@Adika84 ahoj. To je různý. Někdo otehotni hned a někdo později. Já mám 4.ket. A cekam jak to dopadne. Je to o štěstí. Rozhodně to zkus dál jestli máš mrazacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 11:20

Mě doktor řekl že to proběhlo úplně bez komplikaci tak jak to má být. A stejně to vyjít nemusí ono to je to těžko. Jak mi nevyjdou Kety zkusím na IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.