Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana
jejda, tak at ti hysteroskopie dobře dopadne!! ináč díky za info, mě to furt vrtalo hlavou, co to mají za příplatky
no v pondělí se zeptám a dám vám vědět, je to hnus… ináč mám bohužel jen jednoho nanučka, tak se modlím ať to vyjde, pač jsem měla po Opu dost hnusné problémy a nerada bych znova šla do celé stimulace- nehledě na finanční stránku
Ahoj holky tsk ja som dnes 11 den po KET ( nepocitam den transferu) a na testu jednom /. Tak uz tomu moc velke sance nedavam. V pondeli test z krv ale uz neverim ze to vyjde.
![]()
@Tutulka to je mi moc líto
vyplakej se, smutni, ať se Ti uleví
![]()
No jo co se da delat. Aspom ze mame dcerku po prvom IVF. Tak sa mame z koho tesit. ![]()
No" mrcha "by mala prist az v pondelok. Tak uvidime co ta krv.
@Tutulka je to lepší, když už dítko máme, pak to nebolí tolik nebo tak dlouho jako když není dítko žádné. Máte ještě mražáčky?
@Tofik ne bohuzel. meli sme jenom dva a oba nam zavedli pri tomhle transferu.
a dalsi stimulaci ted neplanujeme.
@Tutulka uvidíte co bude. Určo bude jaro, krásně, léto, tak se dá něco podnikat, já už se na to těším
A třeba pak ještě IVF zkusíte ![]()
Ahojky děvčátka různě pročítám a ráda se přidám. Máme po Ket 18.3 a ted čekám na výsledek.
@Balzamínka Ahoj. Vítej! Tak to máš čerstvé. Taky jsem byla v pátek
teda ne tenhle, jiný. A kolik sis jich dávala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď