Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana
jejda, tak at ti hysteroskopie dobře dopadne!! ináč díky za info, mě to furt vrtalo hlavou, co to mají za příplatky
no v pondělí se zeptám a dám vám vědět, je to hnus… ináč mám bohužel jen jednoho nanučka, tak se modlím ať to vyjde, pač jsem měla po Opu dost hnusné problémy a nerada bych znova šla do celé stimulace- nehledě na finanční stránku
Ahoj holky tsk ja som dnes 11 den po KET ( nepocitam den transferu) a na testu jednom /. Tak uz tomu moc velke sance nedavam. V pondeli test z krv ale uz neverim ze to vyjde.
![]()
@Tutulka to je mi moc líto
vyplakej se, smutni, ať se Ti uleví
![]()
No jo co se da delat. Aspom ze mame dcerku po prvom IVF. Tak sa mame z koho tesit. ![]()
No" mrcha "by mala prist az v pondelok. Tak uvidime co ta krv.
@Tutulka je to lepší, když už dítko máme, pak to nebolí tolik nebo tak dlouho jako když není dítko žádné. Máte ještě mražáčky?
@Tofik ne bohuzel. meli sme jenom dva a oba nam zavedli pri tomhle transferu.
a dalsi stimulaci ted neplanujeme.
@Tutulka uvidíte co bude. Určo bude jaro, krásně, léto, tak se dá něco podnikat, já už se na to těším
A třeba pak ještě IVF zkusíte ![]()
Ahojky děvčátka různě pročítám a ráda se přidám. Máme po Ket 18.3 a ted čekám na výsledek.
@Balzamínka Ahoj. Vítej! Tak to máš čerstvé. Taky jsem byla v pátek
teda ne tenhle, jiný. A kolik sis jich dávala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.