Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balzamínka
aha, tak já to měla dostat už v pátek, ale asi mi to nějak zablokovala ta divina si myslím
ináč díky za info ![]()
@kratjana byla jsem 9+1 pořád tomu nemůžu uvěřit, když už se člověk dočká a vidí ty dvě čárky a pak tohle..děkuji holky za podporu
Ahoj myslíte si že hodnota štítné žlázy 6,5 může mít vliv neúspěšně pokusy?
@lucius166 však není všemu konec. Druhý prcek to dá. Neboj a věř. Vím že je yo těžké ale nestresuj se kočko.
@shisha81 to vůbec nevím. Ani nevím, kolik by měl člověk mít.
Ahojky holky, muzu se k vam přidat? Jsem dneska 5. den po KET, tal bych rada občas sdílela pocity s někým, kdo mi rozumí ![]()
@shisha81 ahoj, urcite muze, normálni hladina je do 3,5 a kdyz jsem mela pri posledním ketu 3,5, tak mi nasadili v car léky na snížení
@Tofik mam testit, pristi patek, tak jsem na to zvedava, je to muj 4.Ket ![]()
@Bajuli držím palce, ať to dopadne. už máte nějaké výsledky? Já čekám na schválení na IVF
@Tofik výsledky myslis úspěšnost? 2× KET ani tuk a první ET byl pozitivní, ale v 6tt konec. Mela jsem jeden KET stimulovany a ted mam druhy nativ. Tak ted uz to snad bude úspěšný
uvidim, ale snažím se byt pozitivní ![]()
A jak dlouho se ceka na schválení?
@Bajuli asi tak dva měsíce. Já měla minulý měsíc taky úspěch, ale v 7. týdnu konec.
@Tofik to je hrozny, ty zamlky těhotenství by vubec nemely byt, to radši negativní test nez kdyz to ma takhle skončit
ale zas na druhou stranu víme, ze dokážeme otěhotnět, i to je dobry vedet.
@Bajuli přesně tohle si říkám taky. Radši nic, než tohle, ale aspoň vím, že to jde.
@lucius166 Ahojky, moc dekuji
a co ty? Byla jsi na te kontrole? Neco jsem tady cetla, tak doufam, ze alespon druhy bojovník je v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď