Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balzamínka
aha, tak já to měla dostat už v pátek, ale asi mi to nějak zablokovala ta divina si myslím
ináč díky za info ![]()
@kratjana byla jsem 9+1 pořád tomu nemůžu uvěřit, když už se člověk dočká a vidí ty dvě čárky a pak tohle..děkuji holky za podporu
Ahoj myslíte si že hodnota štítné žlázy 6,5 může mít vliv neúspěšně pokusy?
@lucius166 však není všemu konec. Druhý prcek to dá. Neboj a věř. Vím že je yo těžké ale nestresuj se kočko.
@shisha81 to vůbec nevím. Ani nevím, kolik by měl člověk mít.
Ahojky holky, muzu se k vam přidat? Jsem dneska 5. den po KET, tal bych rada občas sdílela pocity s někým, kdo mi rozumí ![]()
@shisha81 ahoj, urcite muze, normálni hladina je do 3,5 a kdyz jsem mela pri posledním ketu 3,5, tak mi nasadili v car léky na snížení
@Tofik mam testit, pristi patek, tak jsem na to zvedava, je to muj 4.Ket ![]()
@Bajuli držím palce, ať to dopadne. už máte nějaké výsledky? Já čekám na schválení na IVF
@Tofik výsledky myslis úspěšnost? 2× KET ani tuk a první ET byl pozitivní, ale v 6tt konec. Mela jsem jeden KET stimulovany a ted mam druhy nativ. Tak ted uz to snad bude úspěšný
uvidim, ale snažím se byt pozitivní ![]()
A jak dlouho se ceka na schválení?
@Bajuli asi tak dva měsíce. Já měla minulý měsíc taky úspěch, ale v 7. týdnu konec.
@Tofik to je hrozny, ty zamlky těhotenství by vubec nemely byt, to radši negativní test nez kdyz to ma takhle skončit
ale zas na druhou stranu víme, ze dokážeme otěhotnět, i to je dobry vedet.
@Bajuli přesně tohle si říkám taky. Radši nic, než tohle, ale aspoň vím, že to jde.
@lucius166 Ahojky, moc dekuji
a co ty? Byla jsi na te kontrole? Neco jsem tady cetla, tak doufam, ze alespon druhy bojovník je v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.