Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Ahoj, držím pěsti, tfuj tfuj tfuj, taky se zase chystám…
@Pady2 no ahooooj. A co svatba??? Kdy se chystáš? Já jsem dnes pátý den. Testovala jsem už včera a dnes ;( na testu jen slanoulinka ryska která nejde ani vidět ;( vím že je brzy ale víš jak…
@kratjana JJ, je to silnější něž my, já chci vydržet do krve, ale bohužel doteď jsem se vždycky rozkrvácela ještě před testy :/ Svatba bude na konci srpence, tak jsme si na konce června/července naplánovali poslední KET, aby zmrzlíci nemrzli tak dlouho.
teď čekám na MS a jsem z toho zase na hlavu, protože kdykoli jsem zapomněla vzít si jeden den prášek a někdy neuplynulo ani 24 hodin a už jsme špinila, teď jsem od středy bez Visane a nikde nic…prostě psychika, no. Potřebuju to rychle, tak to brzdí…
Já jak se chystala na ket tak taky vždy zpoždění
tak hlavně ať to dobře dopadne
Ahoj holky je super ze jsiu takove skupiny aby jsme si mohli o tom vsem popovidat
Holky jak to řešíte s dovolenou k moři? Neříkali vám v caru něco kvůli tem komárům- Zíka? Já bych chtěla ve čtvrtek odletět na Last minute na Kos ať se po tom neúspěchu trochu srovnám, ale mám zároveň strach. V caru mi nic neřekli, prej to nějak neřeší. ![]()
@kratjana Já ne, já zatím měla jen mamatest.
@radoskalu No, já bych při plánování těhotenství nejela. ALe já se bojím i tady v Čechách:D
![]()
@radoskalu jako ja osobne bych nejela ale vazne v centrech to neresi
@radoskalu já bych řekla: Dělej to, co cítíš. Jestli se bojíš, nejezdi tam. Asi by sis to stejně neužila, neustále hledala nějaké komáry nebo něco a byla bys nervózní.
Tak jsem volala na hygienu a epidemiologii a prej můžu jet. Řecko prý ohrožené není nebo nemají hlášení a je tam stejně riziko jako u nás. Těhotná nejsem takže se mam stříkat repelenty a je to. Kdyby byla vyrážka a horečka mám to řešit.
Ahoj holky jaké máte prosím zkušenosti z KET. Já jdu na to teď v červnu tak mě zajímá váš názor
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.