Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
13.6.16 09:30

@kratjana Ahoj, držím pěsti, tfuj tfuj tfuj, taky se zase chystám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.6.16 10:04

@Pady2 no ahooooj. A co svatba??? Kdy se chystáš? Já jsem dnes pátý den. Testovala jsem už včera a dnes ;( na testu jen slanoulinka ryska která nejde ani vidět ;( vím že je brzy ale víš jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
13.6.16 10:25

@kratjana JJ, je to silnější něž my, já chci vydržet do krve, ale bohužel doteď jsem se vždycky rozkrvácela ještě před testy :/ Svatba bude na konci srpence, tak jsme si na konce června/července naplánovali poslední KET, aby zmrzlíci nemrzli tak dlouho.

teď čekám na MS a jsem z toho zase na hlavu, protože kdykoli jsem zapomněla vzít si jeden den prášek a někdy neuplynulo ani 24 hodin a už jsme špinila, teď jsem od středy bez Visane a nikde nic…prostě psychika, no. Potřebuju to rychle, tak to brzdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.6.16 10:52

Já jak se chystala na ket tak taky vždy zpoždění :D tak hlavně ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.6.16 18:53

Ahoj holky je super ze jsiu takove skupiny aby jsme si mohli o tom vsem popovidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.6.16 20:18

Holky máte zkušenosti s tímto testem pregnant 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.6.16 21:17

Holky jak to řešíte s dovolenou k moři? Neříkali vám v caru něco kvůli tem komárům- Zíka? Já bych chtěla ve čtvrtek odletět na Last minute na Kos ať se po tom neúspěchu trochu srovnám, ale mám zároveň strach. V caru mi nic neřekli, prej to nějak neřeší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.6.16 04:36

@kratjana Já ne, já zatím měla jen mamatest.

@radoskalu No, já bych při plánování těhotenství nejela. ALe já se bojím i tady v Čechách:D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.6.16 07:58

@radoskalu jako ja osobne bych nejela ale vazne v centrech to neresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.6.16 09:38

@radoskalu já bych řekla: Dělej to, co cítíš. Jestli se bojíš, nejezdi tam. Asi by sis to stejně neužila, neustále hledala nějaké komáry nebo něco a byla bys nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.6.16 11:17

Taky bych asi nejela. Ale záleží jak se cítíš ty sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
14.6.16 12:34

Tak jsem volala na hygienu a epidemiologii a prej můžu jet. Řecko prý ohrožené není nebo nemají hlášení a je tam stejně riziko jako u nás. Těhotná nejsem takže se mam stříkat repelenty a je to. Kdyby byla vyrážka a horečka mám to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.6.16 16:05

@radoskalu Tak to je dobře:D Pěkně si tu dovolenou užij :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.6.16 16:06

Tak já pořád čekám na MS, to je tedy fakt zákon schválnosti :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.6.16 19:12

Ahoj holky jaké máte prosím zkušenosti z KET. Já jdu na to teď v červnu tak mě zajímá váš názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.