Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
20.6.16 21:35

@Janinkamarhulka tak to moc gratuluji a drzim palce aby bylo vsechno v poradku jo uz toho mam hodne za sebou no uz ani moc sily na to nemam. Ale rekli jsme ze tohle je posledni pokus a pak si nechame pul roku pauzu a v prosinci to zkusime znova a kdyz i tak nic a v lednu a pak uz jedine adopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.6.16 21:37

@hanule24 Adopci můžete rozjet dřív. Doporučuju. Za nás se počítalo, který rok se podávala žádost, takže rozhodně doporučuji do konce tohoto roku, nečekat na nový. Stáhnout se dá vždycky a oni budou jedině rádi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.6.16 21:44

@Tofik nevim prvni chceme vsechny embrya a az potom zazadat o adopci. Ale my chceme miminko z kojeneckeho ustavu uplne male jeste v perince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.6.16 21:50

@hanule24 no jasně, vždyť jo. Prostě se to takhle bere. Když zažádáte do konce tohoto roku, je to lepší než na začátku příštího roku. Budete žadatelé z roku 2016, na měsíce se, myslím, moc nehledí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.16 07:04

@Tofik jo sice to je na dlouhou trať adopce ale my to chceme zkusit. Ale doufam ze to nebude potreba ze se nam zadari mit svoje vlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.6.16 07:25

@hanule24 však já vás neodrazuju, naopak, jen doporučuju nenechávat to na další rok. Každý rok čekání je pak znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.16 07:34

@Tofik to je jasne ale prvni se snazime mit vlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
21.6.16 10:45
@hanule24 píše:
@Tofik to je jasne ale prvni se snazime mit vlastni

Však když se vám podaří mít vlastní, tak žádost o adopci můžete zrušit, kdežto v opačném případě můžete na bílé novorozeně čekat třeba 5 let. Takže většinou to lidé dělají tak, že mají podanou žádost a mezitím zkoušejí IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 11:32

@bejbyn taky bych se k tomu co píši holky priklonila. Stáhnout se to může kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.16 11:41

@bejbyn no nevim radsi pockam uz jsem takova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
21.6.16 17:14
@hanule24 píše:
@bejbyn no nevim radsi pockam uz jsem takova

Chápu, každý to má jinak. A taky záleží, kolik ti je. Pokud se blížíš k 40tce, tak moc dlouho neváhej, protože těm po ní už novorozeňata nedávají, bohužel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.16 18:00

@bejbyn to ne jsem jeste docela mlada teprve mi bude tricet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
21.6.16 18:20
@hanule24 píše:
@bejbyn to ne jsem jeste docela mlada teprve mi bude tricet

Tak to jo, to máš ještě dost času zkoušet to se svými :lol: hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 19:48

Ach jo holky, mám pocit že nám to asi nevyšlo, stále slabounce krvácím, včera to na chvíli po utrogestanu přestalo a dneska se to zase trošičku rozjelo :zed: no zítra znovu zavolám do centra co s tím, ale asi je to pase. Ve čtvrtek jdu na krev, tak už abych to měla za sebou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.16 21:52

@Janinkamarhulka trochu spinit nebo trochu krvacet muzes nesmi se to rozjet me se to vzdy rozjelo a pokazde to bylo negativni ted v patek jdu na ket tak doufam ze se to ted povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.