Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucius166 my jsme ET ani nemeli kvuli hyperstimulacnimu syndromu…Tak ted po dvou mesicich nas pristi tyden ceka KET…Tak jsem na to zvedava
Jinak jeste jednou gratuluji
My se snazime uz skoro dva roky…tak snad se dockame ![]()
Holky je tady některá co chodí do Ostravy do Eurofertilu a čeká ji v pátek KET nebo IVF
Tak jsem dva dny malinko zašpinila zas dva dny nic, v pondělí půjdu ke svému doktorvi, ať se na to koukne, asi bude vyvolavačka. Já se z toho zcvoknu, Ty homony a nertvy jsou prevíti a zákon schválnosti neúprosný. MInule jsem to dostala zrovna na koze, když mi to zjišťoval…přitom protivná jsem jak´čert, tak bych to čekala každou minutu.
@Mladinka jsem už 11.den. Už mě bolí hlava z toho zkoumání jestlu sili nebo ne
Ahoj děvčátka, mohu se k Vám přidat? jsem 9dní po KETu, tak to čekání je na
taky některá čekáte na výsledek? Jinak mě trochu pobolívá v podbřišku, většinou spíš na večer a před chvíli jsem trochu i zašpinila, prý je to normální tak doufám že to bude v pořádku ![]()
@kratjana ahojky, koukám na ty Tvoje testíky, dušík tam opravdu jde vidět, ale nemyslíš že je ještě moc brzo? počkej si aspoň ještě dva dny a už by jsi měla 100% vidět pořádný rozdíl. To už jsi testovala 5 den po KETu?
já jsem dneska 9den po KETu, jeden test sice doma mám, ale ten strach že tam bude zase jen jedna /!!! to bych asi nedala, radši počkám do krve a doktor už bude vědět co mi říct abych se z toho nesložila, ale spíše doufám že mi oznámí krásnou novinu ![]()
@kratjana to verim…Ja jdu v ut na kontrolu tak jsem zvedava.Taky budu ale nervozni z toho cekani. A byly jste holky nejak na PN nebo normalne v praci? Delam ve zverimexu, ale jsem domluvena, ze po KET budu par dni doma a pak pujdu do prace, ale nebudu nic tezkeho zvedat a budu moctvi sedet za kasou…Tak snad to bude O.K.Doma bych se totiz zblaznila…
@Janinkamarhulka ahoj nejsem si jistá podle fotek na Googlu jeatli je dostatečně silná. Spíš to sili stejně pomalé jako jsem měla biochemické tehotenstvi. Ksem už trapná s těma fotkama ale já jsem tak nestastna a bez naděje. Dělala ksem si teď mamatest a je slabsi. Tobě přeji ať ti to vyjde a nestresuj jako já. Kolikátý je to pokus?
@kratjana tak si vůbec připadat nemusíš! Každá to známe jaký to jsou nervy
můj je to první KET, mám neprůchodné vejcovody, ale jinak je naštěstí vše ok, tak doufáme že se hned chytne, ale to doufá každá
a kolikátý je to Tvůj pokus? Opravdu to zkus aspoň dva dny netestovat a pak budeš mít jasno, takhle se psychicky trápíš ![]()
@Janinkamarhulka no i když si srovnám testy ob den tak to stojí za h…
Je to můj 5.ket z 1ivf. Máme pgs, imuno, hysteroskopii. že 4ketu jsrm na testechela vždy 3kety slabé čárky, tak jako teď. Já bych měla být ok, u chlapa je ko spermio. No tak mi povězte proč to nejde hergot ![]()
@kratjana to je mi moc líto
potřebuješ nějakou psychickou injekci, zatím si to nedokážu představit jaký to je tolik pokusů. Potřebuješ odreagovat jak sůl, zkus jít klidně jen na malou procházku do přírody, nebo si zajeď koupit něco hezkého, klidně nějakou blbost, kouknout po obchodech, zajdi ke kámošce na drby, na kosmetiku, na pedikúru, je to opravdu relax a pomáhá to, nebo prostě něco, je to hrozný, ale jednou se to povede, uvidíš že jo
a to se snažíte o první mimčo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.