Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka píše:oni teprave dali oplodnit deset.:) a čeká kolik bude embryí k zamrazeni
@Mladinka a nikdy jste se nedostali na KET??Jak to???
Tak mame jich zamrazeno 6 z 10
Mam radost, ze jich tam mame tolik
Nene KET jsme jeste nemeli, protoze to bylo nase prvni IVF a museli jsme je nechat zamrazit, protoze jsem mela slaby hyperstimulak a Dr. mi rekla, ze nechce riskovat aby se mi to po ET nerozjelo vic, takze jdeme pak na KET…
@Mladinka ahaaa tak to držím palečky to je krásné čísloa kolikátý den je mrazili??
Mrazili je dnes a je to paty den…tak snad by to mohlo vyjit…uvidime ![]()
Ahoj holky, ráda bych se s vámi podělila začínám 4 měsíc včera jsme byli na screeningu a vše je v pořádku a budeme mít chlapečka jsme opravdu šťastný
přeji všem at se vám to taky co nejdřív poradí myslím na vás všechny ![]()
Ahoj holky! ![]()
Jdu vám dodat trochu optimismu - dnes je to 10. den po mém prvním KET a mám krásně pozitivní test! Vím, že ještě není úplně vyhráno, ale doufám, že bude všechno v pořádku. Držím palce, ať vám všechno dobře vyjde ![]()
@Diva90 ahojky skvělý. Gratuluji. Já čekám na menses od devátého. Ale vypadá to že jsem po X mesich měla ovulaci a to na konci cyklu někdy kolem 26.dc.takze doufám že do 18.to dostanu. Pak by byl ket ale se stimulaci
@kratjana Děkuji
Já měla ket taky se stimulaci, ona je tam prý vyšší úspěšnost! Tak držím palce, ať můžete začít, co nejdřív a výsledek ať je pozitivní ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Začínám KET se substitucí a už teď je mi to trochu dlouhé:-) Po ET jsem si sice užila pohled na dvě čárky, ale ne nadlouho, tak plna optimismu začínám 2. kolo ![]()
Ahoj holky.Jsem 6.den po ketu. Mám jich za sebou celkem 7
Jednou úspěšný, ale v 6.týdnu jsem musela na revizi.Sice je i to i s et 10.pokus, ale porad se bojím stejne a čas neutíká ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.