Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka píše:oni teprave dali oplodnit deset.:) a čeká kolik bude embryí k zamrazeni
@Mladinka a nikdy jste se nedostali na KET??Jak to???
Tak mame jich zamrazeno 6 z 10
Mam radost, ze jich tam mame tolik
Nene KET jsme jeste nemeli, protoze to bylo nase prvni IVF a museli jsme je nechat zamrazit, protoze jsem mela slaby hyperstimulak a Dr. mi rekla, ze nechce riskovat aby se mi to po ET nerozjelo vic, takze jdeme pak na KET…
@Mladinka ahaaa tak to držím palečky to je krásné čísloa kolikátý den je mrazili??
Mrazili je dnes a je to paty den…tak snad by to mohlo vyjit…uvidime ![]()
Ahoj holky, ráda bych se s vámi podělila začínám 4 měsíc včera jsme byli na screeningu a vše je v pořádku a budeme mít chlapečka jsme opravdu šťastný
přeji všem at se vám to taky co nejdřív poradí myslím na vás všechny ![]()
Ahoj holky! ![]()
Jdu vám dodat trochu optimismu - dnes je to 10. den po mém prvním KET a mám krásně pozitivní test! Vím, že ještě není úplně vyhráno, ale doufám, že bude všechno v pořádku. Držím palce, ať vám všechno dobře vyjde ![]()
@Diva90 ahojky skvělý. Gratuluji. Já čekám na menses od devátého. Ale vypadá to že jsem po X mesich měla ovulaci a to na konci cyklu někdy kolem 26.dc.takze doufám že do 18.to dostanu. Pak by byl ket ale se stimulaci
@kratjana Děkuji
Já měla ket taky se stimulaci, ona je tam prý vyšší úspěšnost! Tak držím palce, ať můžete začít, co nejdřív a výsledek ať je pozitivní ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Začínám KET se substitucí a už teď je mi to trochu dlouhé:-) Po ET jsem si sice užila pohled na dvě čárky, ale ne nadlouho, tak plna optimismu začínám 2. kolo ![]()
Ahoj holky.Jsem 6.den po ketu. Mám jich za sebou celkem 7
Jednou úspěšný, ale v 6.týdnu jsem musela na revizi.Sice je i to i s et 10.pokus, ale porad se bojím stejne a čas neutíká ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď