Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5026
6.4.16 15:03

@lucius166 Ahojky, moc dekuji :) a co ty? Byla jsi na te kontrole? Neco jsem tady cetla, tak doufam, ze alespon druhy bojovník je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.4.16 15:19

@Bajuli Jj byla potvrdili to co už mi řekla moje doktorka :,( jdu až v pondělí na další kontrolu teď už se budu jenom bát a bát a vůbec si to těhotenství nebudu užívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
6.4.16 20:19

@lucius166 nenech se tim strhnout, i kdyz je to hrozny, tak ale jeden brouček se přece drzi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.4.16 09:06

@Bajuli drží včera jsem slyšela srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
7.4.16 09:09

@lucius166 tak i kdyz se trápis, tak musis byt silna kvuli tomu broučkovi, ze je statečný! :)snaz se byt veselá, on te potřebuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.4.16 20:03

@Balzamínka moc držím palečky to určitě vyjde
:potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.4.16 21:50

Ahojky, můžu mezi Vás? Jsem právě ve stádiu, že jsem v pátek byla na odběru vajíček, ale protože mi hrozil hyperstimulák, tak mi ET odmítli udělat a budeme mít KET…Bylo to moje prví IVF, ale máme za sebou IUI bez úspěchu :( Zítra volám na laborku kvůli tomu kolik budeme mít nakonec mrazáčků…Chci se zeptat kdy se může jít na KET? Jinak moc držím palce lucius166 aby ten druhý bojovník to s Vámi dobojoval do zdárného a vysněného konce a vy se viděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
19.4.16 22:07

@Mladinka Ahojda! Já myslím, že na KET můžeš klidně další měsíc. Škoda, že to teď nejde, ale aspoň jsou opatrní. To je vidět, že zbytečně neriskují a jde jim i o člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.4.16 22:12

Děkuji za odpověď :) No řekli mi, že až přijde MS, že se mám objednat na prohlídku cca do 14-ti dnů…Je pravda, že když mi to řekli na kontrolním ultrazvuku, tak mě to srazilo na kolena, ale teď už jsem celkem v pohodě…Je teda pravda, že jsem ještě nervózní z toho zítřka, ale snad máme nějaké bojovníky :D Brali mi 32 vajíček, ale oplodňovali jich 10 a měli jsme prodlouženou kultivaci, tak jsem na to zvědavá…A pak mám ještě strach z toho rozmražování…aby to dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.4.16 09:33

@Mladinka to jsou věci, které neovlivníme. S tím se nedá nic dělat. A co je zítra, teda vlastně dneska? krom středy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.4.16 10:20

No dneska mi maji zavolat z te laboratore jaky pocet nam vydrzel na zamrazeni :) Jeste nevolali, tak jsem trochu nervozni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.4.16 10:37

@Mladinka kolik jsi měla zdárných vajíček hned po odběru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.4.16 10:39

Holky prosím kdo má zkušenost, za jak dlouho po ET by měla přijít MS, měla jsem krátký protokol? Já se tedy modlím aby nedošla ale kdyby ano tak at vím?.o))) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.4.16 10:56

Přes utrogestan bys to neměla dostat. Až po jeho vysazení a to bylo vždy asi do pěti dnů @Romčinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.4.16 10:57

@kratjana děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.