Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucius166 Ahojky, moc dekuji
a co ty? Byla jsi na te kontrole? Neco jsem tady cetla, tak doufam, ze alespon druhy bojovník je v pořádku ![]()
@Bajuli Jj byla potvrdili to co už mi řekla moje doktorka
jdu až v pondělí na další kontrolu teď už se budu jenom bát a bát a vůbec si to těhotenství nebudu užívat
@lucius166 nenech se tim strhnout, i kdyz je to hrozny, tak ale jeden brouček se přece drzi ne?
@lucius166 tak i kdyz se trápis, tak musis byt silna kvuli tomu broučkovi, ze je statečný!
snaz se byt veselá, on te potřebuje ![]()
Ahojky, můžu mezi Vás? Jsem právě ve stádiu, že jsem v pátek byla na odběru vajíček, ale protože mi hrozil hyperstimulák, tak mi ET odmítli udělat a budeme mít KET…Bylo to moje prví IVF, ale máme za sebou IUI bez úspěchu
Zítra volám na laborku kvůli tomu kolik budeme mít nakonec mrazáčků…Chci se zeptat kdy se může jít na KET? Jinak moc držím palce lucius166 aby ten druhý bojovník to s Vámi dobojoval do zdárného a vysněného konce a vy se viděli ![]()
@Mladinka Ahojda! Já myslím, že na KET můžeš klidně další měsíc. Škoda, že to teď nejde, ale aspoň jsou opatrní. To je vidět, že zbytečně neriskují a jde jim i o člověka.
Děkuji za odpověď
No řekli mi, že až přijde MS, že se mám objednat na prohlídku cca do 14-ti dnů…Je pravda, že když mi to řekli na kontrolním ultrazvuku, tak mě to srazilo na kolena, ale teď už jsem celkem v pohodě…Je teda pravda, že jsem ještě nervózní z toho zítřka, ale snad máme nějaké bojovníky
Brali mi 32 vajíček, ale oplodňovali jich 10 a měli jsme prodlouženou kultivaci, tak jsem na to zvědavá…A pak mám ještě strach z toho rozmražování…aby to dali…
@Mladinka to jsou věci, které neovlivníme. S tím se nedá nic dělat. A co je zítra, teda vlastně dneska? krom středy ![]()
No dneska mi maji zavolat z te laboratore jaky pocet nam vydrzel na zamrazeni
Jeste nevolali, tak jsem trochu nervozni ![]()
Holky prosím kdo má zkušenost, za jak dlouho po ET by měla přijít MS, měla jsem krátký protokol? Já se tedy modlím aby nedošla ale kdyby ano tak at vím?.o))) ![]()
Přes utrogestan bys to neměla dostat. Až po jeho vysazení a to bylo vždy asi do pěti dnů @Romčinka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.