Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana no na fotce máš krásnou fenku, taky jsem takovou měla, krásně bílou a naprosto úžasnou
![]()
My mame pred sebou prvni ket a prvni mimco…je pravda s tim relaxem.bez se odreagovat ![]()
Ahoj holky tak jsem byla v patek u doktora na ultrazvuk a 24.6 jdeme na KET tak jsem moc zvědavá jak dopadnu tentokrát
@hanule24 Držím pěsti!
J8 si myslím, že není lehké se „odreagovat“, i na pedikůře či u filmu máš s sebou prevíta mozek, který nevypneš. Mně se to tedy nedaří, snažíme se 5 let.
Tak jsem byla na gyndě a doktor mi řekl, že mám 7mm sliznici, že nejsem rozhodně před MS ani těsně po…tak mi píchl tu vyvolavačku a prý do 14 dnů
to dostanu, nebo ať se zase stavím…já doufám, že to přijde dřív, doufám ve středu:D Jinak se mi to pořád posouvá a bduu si muset přehodit zkoušku šatů.
@Pady2 ahoj beru děkuji. Hcg 20,5 takže nic ;( pobrecela jsem si. Bolí mě hlava. Nechápu. Už po 4. Z pěti transferu. Mám lde jaký vyšetření a super hatchujici blastocysty
@kratjana Nezlob se, že se tak blbě ptám, ale těch 20 nestačí? To říkali? Já nemůžu najít tu tabulku, ale myslela jsem, že stačí nad 10…ale asi záleží, zda je to IUI nebo ET.
@Pady2 dekuji moc no me to ceka v patek ted v patek jsem byla na ultrazvuku a sliznice byla 7mm uz od vcerejska zavadim utrogestan a beru vsechny prasky tak uvidime
@hanule24 ahojky, kolikátý pokus jdeš? Já jsem 10.6. byla na prvním KETu a ve čtvrtek jdu na krev, tak moc doufám
včera jsem začala špinit a malinko krvácet, tak dneska jsem taky musela zavést 2globule utrogestanu, doufám že zabere ![]()
Tak hlavně ať sliznice pěkně stoupne ![]()
@Pady2 dvacet je málo. Při druhým ketu jsem měla 11.dwn 48 a nic z toho nebylo
@kratjana MOc mě to mrzí, další zklamání, vím, jak to bolí. Drž se.
![]()
@Janinkamarhulka kolikaty pokus uz nepocitam ale ket je druhy mam za sebou inseminaci ivf a ted ket a porad nic uz sest a pul roku se snazime o miminko a porad nic tak doufam ze ted se uz udrzi. V patek se pro miminko jedem ![]()
@hanule24 ty jo, to už toho máš hodně zasebou
tak v pátek držím palečky
To by bylo, aby se už nezadařilo!!! ![]()
U mě už ten utrogestan zabral, to je rychlost!
už jen došpiňuju a břicho už nebolí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.