Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ilca2014 prave ja poctive lezela mela panev na hore ale ted chci zkusit vklidu sedet u televize v obyvaku nebo venku pod pergolou prave proto se ptam co holky delali po ket jestli lezeli nebo jak prozivali tech 14dni
@hanule24 Ahojky, četla jsem tu všechny verze od ležení 14 dnů bez hnutí po okamžitou cestu do práce na směnu i výlet na běžkách…a nedá se zjistit, co je úspěšnější, prý snad ten pohyb, nevím. Myslím, že je rozhodnuto docela rychle po zavedení. Já plánuji 2-3 dny klídek doma a pak lázeňský režim bez většího uklízení a námahy. Už jem zkoušela různé verze:D
Držím moc pěsti! Dá se u Vás vyhnout se hicu? Máte doma chládek? Pařáku bych se asi vyhýbala…
![]()
Tak já to mám teprve pře sebou a jdu v pondělí to mám jediný den volno, ale úterý jdu normálně do práce. Doma bych se zbláznila a pořád se pozorovala…takhle na to nebudu tolik myslet
Práci mám sice náročnou, ale jsem domluvená s kolegyňkama a budou mě ulevovat…Je totiž období dovolených a PN je teď na dvě věci…
@Pady2 ahojky ja taky uvazuji ze nebudu vubec nic delat ale jen odpocivat ale lezet nebudu dvakrat jsem lezela panev mela vyvysenou a stejne to nepomohlo jako doma mam celkem fajn ale v pergoli mam taky super
Ted to chci zkusit bez PN a kdyby to nahodou nevyslo tak pak pujdu, ale ted ne…nechci hlavne porad myslet na to jestli se to povedlo nebo ne…To bych se zblaznila..
@hanule24 tak kdyz mi pak dr rekne PN tak se samozrejme podridim, ale kdyz nemusim…A chapu kdyz ji nekdo potrebuje. Neodsuzuji to…
@Mladinka ahojky, no nevyšlo to
to krvácení nepřestalo, tak mi to bylo jasné, aspoň to se mnou tak nezamávalo
no hlavně že máme mrazáčky ![]()
@Janinkamarhulka tak to me moc mrzi
Ale mezi tema mrazackama je urcite bojovnik a zavrta se
Takze dalsi pokus po lete?
@Mladinka děkuju
jo jo vidím to asi tak začátek září, tak snad se povede ![]()
A co ty? ![]()
Ahoj holky teď nevím jestli jsem to tu psala… Na kontrole po neuspechu mi byl nabídnut scratching endometria. Já to zkusím. Máme šestý poslední pokus ;( člověk už neví kudy kam
Jo a já se konečně dočkala MS, takže 4.7. jedu na první kontrolu sliznice. Uvidíme.
@Janinkamarhulka neni vubec za co
ja jdu pro mrazacky uz zitra
Mam trosku nervy, ale bude to dobry…jedine co me na tom celem procesu trosku stve, je zavadeni toho utrogestanu…ale co by jsme nevydrzeli co? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.