Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
26.6.16 20:41

@Mladinka NO, tak se mi vybavilo, že jsem ho měla ráno spolknout, ale asi je to CAR od CAru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.6.16 21:38

Holky mne to dokonce doktorka hned po zavedení embrya i zavedla ( ten čípek). Bulo z toho biochemické těhotenství, ale nevyplavilo se :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.6.16 22:13

No budu tam volat hned rano, tak uvidime…Kdyz jsem tam volala, tak uz tam nikdo nebyl…Az budu mit po, tak napisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.6.16 08:28

Tak mi rekli urcite zavest :) Jen mi nerekli jestli se povedli rozmrazit obe nebo jen jedno…tak uvidime v pul druhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.16 17:48

@Mladinka ahojky, tak jak je? :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.6.16 18:06

@Janinkamarhulka ahoj tak ja jsem dneska pátý den po ket citim se dobre sem tam mě pichne v podbřišku a jsem unavena a porad na neco mam chut ale delat nejake zavery tak na to je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.6.16 19:55

Holky ia už chodím do práce po neúspěšném KETu. A když se holky dozvedelt že jdu ipet v srpnu tak „měly radost“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.6.16 21:58

@Janinkamarhulka ahojky,celkem dobre. Dneska uz jsem byla v praci, ale pianko…mame zavedene dva :andel: tak snad :) prsa me boli uz od pondeli, ale jinak jen k veceru trosku unava a zaludek na vode :) tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
30.6.16 07:36

@kratjana Ahojky, no, ty návraty do práce, to já znám, mrzí mě, že máš takovou „podporu“. ´Pro mě bylo stresující už jen se vrátit a odolávat soucitu, ale když ještě obtěžuješ, tak to je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.6.16 11:44

@Pady2 ano taky jsem jim řekla ať mě nelituji. Ptaly se kdy chci jít znovu a když jsem řekla že v srpnu tak měly radost, v uvozovkách. Zrovna kde mi yo bude vycházet tak budou mít dovolenou dvě kolegyně a to už jde znát když nás je o dvě méně z peyi. Já byvh byla třetí. A fela se krátký dlouhý týden. A holky tam budou ve dvou. Ale já jsem vedoucí říkala ať počítá s tím že budu chybet ať vezme brigadnici. Brigadnice už je ale nemůže zavírat a otevírat. Takže jako já je chápu ale co mám dělat. Odkládat yo dal nechci. Řeším 1.ivf dva roky a pořád nic. Tricitka na krku a v plánu jsou tři děti ;). Víš jak je to pak s kvalitou vajicek po 35letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.6.16 12:28

@kratjana prací se nezabývej. Vím, že je to těžký, ale oni v Tvé situaci nejsou a chtěla bych je vidět, jak by se chovaly ony. Prď na ně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.16 12:34
@Mladinka píše:
@Janinkamarhulka ahojky,celkem dobre. Dneska uz jsem byla v praci, ale pianko…mame zavedene dva :andel: tak snad :) prsa me boli uz od pondeli, ale jinak jen k veceru trosku unava a zaludek na vode :) tak uvidime…

určitě to vyšlo :palec: to je dobře že máš v práci klid. A jak Ti je? Já teda taky nějak zvlášť těžkou práci nemám, ale často musím vzít trochu těžší věci, takže jsem byla na PN, dělám už s trochu starší paní a ta by mě nenechala udělat vůbec nic, tak to radši ať tam dají někoho jiného, by byla chudák sedřená kdyby měla pracovat i za mě, ale je úžasná, je jak moje mamča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
4.7.16 13:36

Ahojky, já si dnes vyslechla dobré zprávy, snad i díky kontryhelovým čípkům a masti sliznice 10DC 9,4mm, pokud to embrya zvládnou, v sobotu bude KET :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.16 19:32

@Pady2 no paráda sliznice krásně narostla :palec: a už máš rozmražené embryjka? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.7.16 20:24

@Janinkamarhulka tak zitra chci jen tak zkusit testik…Prsa stale boli, do toho me docela casto pali zaha a unavena jsem jako kote :) Tak snad jsme byli uspesni :) Jako praci mam celkem narocnou, ale holky ted skoro vsechno delaji misto me.Jsou hodne. Tak zitra dam vedet :) Moc od toho necekam, ale uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.