Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mladinka NO, tak se mi vybavilo, že jsem ho měla ráno spolknout, ale asi je to CAR od CAru.
Holky mne to dokonce doktorka hned po zavedení embrya i zavedla ( ten čípek). Bulo z toho biochemické těhotenství, ale nevyplavilo se ![]()
No budu tam volat hned rano, tak uvidime…Kdyz jsem tam volala, tak uz tam nikdo nebyl…Az budu mit po, tak napisu ![]()
Tak mi rekli urcite zavest
Jen mi nerekli jestli se povedli rozmrazit obe nebo jen jedno…tak uvidime v pul druhe
@Janinkamarhulka ahoj tak ja jsem dneska pátý den po ket citim se dobre sem tam mě pichne v podbřišku a jsem unavena a porad na neco mam chut ale delat nejake zavery tak na to je brzo
Holky ia už chodím do práce po neúspěšném KETu. A když se holky dozvedelt že jdu ipet v srpnu tak „měly radost“..
@Janinkamarhulka ahojky,celkem dobre. Dneska uz jsem byla v praci, ale pianko…mame zavedene dva
tak snad
prsa me boli uz od pondeli, ale jinak jen k veceru trosku unava a zaludek na vode
tak uvidime…
@kratjana Ahojky, no, ty návraty do práce, to já znám, mrzí mě, že máš takovou „podporu“. ´Pro mě bylo stresující už jen se vrátit a odolávat soucitu, ale když ještě obtěžuješ, tak to je síla.
@Pady2 ano taky jsem jim řekla ať mě nelituji. Ptaly se kdy chci jít znovu a když jsem řekla že v srpnu tak měly radost, v uvozovkách. Zrovna kde mi yo bude vycházet tak budou mít dovolenou dvě kolegyně a to už jde znát když nás je o dvě méně z peyi. Já byvh byla třetí. A fela se krátký dlouhý týden. A holky tam budou ve dvou. Ale já jsem vedoucí říkala ať počítá s tím že budu chybet ať vezme brigadnici. Brigadnice už je ale nemůže zavírat a otevírat. Takže jako já je chápu ale co mám dělat. Odkládat yo dal nechci. Řeším 1.ivf dva roky a pořád nic. Tricitka na krku a v plánu jsou tři děti
. Víš jak je to pak s kvalitou vajicek po 35letech…
@kratjana prací se nezabývej. Vím, že je to těžký, ale oni v Tvé situaci nejsou a chtěla bych je vidět, jak by se chovaly ony. Prď na ně ![]()
@Mladinka píše:
@Janinkamarhulka ahojky,celkem dobre. Dneska uz jsem byla v praci, ale pianko…mame zavedene dvatak snad
prsa me boli uz od pondeli, ale jinak jen k veceru trosku unava a zaludek na vode
tak uvidime…
určitě to vyšlo
to je dobře že máš v práci klid. A jak Ti je? Já teda taky nějak zvlášť těžkou práci nemám, ale často musím vzít trochu těžší věci, takže jsem byla na PN, dělám už s trochu starší paní a ta by mě nenechala udělat vůbec nic, tak to radši ať tam dají někoho jiného, by byla chudák sedřená kdyby měla pracovat i za mě, ale je úžasná, je jak moje mamča ![]()
Ahojky, já si dnes vyslechla dobré zprávy, snad i díky kontryhelovým čípkům a masti sliznice 10DC 9,4mm, pokud to embrya zvládnou, v sobotu bude KET
![]()
@Pady2 no paráda sliznice krásně narostla
a už máš rozmražené embryjka? ![]()
@Janinkamarhulka tak zitra chci jen tak zkusit testik…Prsa stale boli, do toho me docela casto pali zaha a unavena jsem jako kote
Tak snad jsme byli uspesni
Jako praci mam celkem narocnou, ale holky ted skoro vsechno delaji misto me.Jsou hodne. Tak zitra dam vedet
Moc od toho necekam, ale uvidime ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.