Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mladinka tiše gratuluji
ať sílí!
@hanule24 skvělý!!
mamatesty jsou obecně slabý, takže se nemusíš bát, že to něco znamená ![]()
@Tofik tise moc dekuji ![]()
No oficialne si mam delat test 12.7. a pak na kontrolu do centra 21.7… mate s tim takhle nekdo zkusenost? Ani na krev nemam jit…proste az pak kontrola…
@Mladinka každý CAR to dělá jinak. U nás se chodilo po dvou týdnech na test, teď dělají i krevní testy, což je fajn. Můžeš si zajít i ke svýmu gyndaři, hodně holek to tak dělá
@Pady2 chvilku jsem o nem premyslela, ale nakonec jsme ho nepouzili. Garanci zvyseni da jen vyrobce a to ne na 100% a v CAR mi rekli, ze to je jen o male procento lepsi…A cetla jsem ruzne na netu, ze treba pouzili petkrat na kazdy pokus a kdyz po seste nepouzili tak se zadarilo.Ale je to hodne individualni…
Tak holky je to tam silnější je včera slabší dneska ráno a každý je od jiné firmy
Holky jak se u nás co máme za sebou KET počítá těhotenství. Já měla pětidenní kultivaci a pak mi je zamrazili a dneska jsem dvanáctý den od vložení čistě teoreticky jak se to počítá ![]()
@hanule24 u KET myslím ode dne vložení mínus 5 dní? Ono je to řádově o dny a ve finále stejně můžeš rodit i týdny jinak ![]()
Holky tak dneska jsem byla na krev a hcg máme pěkné a ve středu jdeme na ultrazvuk
Tak ten muj manzel je neuveritelnej…ukazuju mu ty testy a on hmmmm a co to znamena? Ja mu rikam, ze nejspis cekame miminko mozna dve a on, ze si delam moc brzo ty testy a ze bude jasat az toho 12. kdy si mam podle CAR delat test…no dostal me do kolen.Ceka na tohle uz skoro 10 let a pak takovej skeptik…no uvidime…Je teda pravda, ze nam do toho vcera umrel kamarad
Tak ai i z toho je rozhozenej…Uvidime v utery ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.