Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
15.7.16 09:47

@hanule24 tak jsem volala do centra a tam mi rekli, ze je to v poradku…Ze se to stava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 10:01

@Mladinka tak to je dobře držím ti palce ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.7.16 10:44

@hanule24 moc děkuji za podporu :hug: Už jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 10:58

@Mladinka nemáš zač moc ti přeji aby jsi zjistila že je vše jak má být a můžeš se těšit na pohodové těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.7.16 11:50

@Mladinka a přestalo to úplně? Já jdu na UTZ 22., pže pak mají 14 dní dovolenou. Tak se zkusím vecpat ke svému gyndaři, ale ten má dovolenou teď, tak musím zavolat až v pondělí a doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
15.7.16 12:05

Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a bohuzel planovany KET musim odlozit minimalne o mesic. Pri ultrazvuku me nasel doktor dva polypy ktere bud odejdou s dalsi MS a nebo holt budu muset na nejaky zakrok. Proste to tam nesmi byt pokud chci KET. Takze ted jen doufam ze to opravdu prirozene odejde a snad v srpnu KET. Dost me to prekvapilo, jelikoz jsem nikdy nic takoveho nemela a najednou…ach jo. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
15.7.16 12:07

Jinak moc rada ctu zpravicky o dvou carkach, to je uzasne kolika z vas uz to ted vyslo. Tak tfuj, tfuj, tfuj at vse jde dal jak ma a snad se k vam pridame dalsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
15.7.16 12:18

@Mladinka Špinění je časté a nemusí znamenat nic hrozného, zvlášť, když to není jsně červená krev. Kdyby Tě to ale nervovalo, zajdi si ke svému lékaři nebo na krev, ať víš, jestli Hcg stoupá. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.7.16 12:24

@ilca2014 to je nemilé :? A dali Ti na to něco? Já tam měla cystu a dal mi na to prášky, ale to bylo před IVF, tak ho tlačil čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
15.7.16 14:10

@ilca2014 No, to je zákon schválnosti. Mně vždy po vysazení léků přijde MS okamžitě a před KET vždycky děsně mešká. Držím pěsti, ať už v srpnu můžeš jít! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.7.16 16:21

Ahoj holky tak jsem byla dnes na scratchingu aoe nekonal se ptotoze teprqve dojde k ovulacu a yo jsem dnes 21.dc. Jsem znovu objednaná na příští týden v patrk. Tak jsem zvědavá kdy pak přijde menses. Jsem myslela že už ovu mít nikdy nebudu a ono to vypadá že ji mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.7.16 16:23
@Pady2 píše:
@ilca2014 No, to je zákon schválnosti. Mně vždy po vysazení léků přijde MS okamžitě a před KET vždycky děsně mešká. Držím pěsti, ať už v srpnu můžeš jít! :andel:

Já to tak mám taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.7.16 17:41

@kratjana takže vlastně dobrá zpráva :) Jaká byla dovča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.7.16 20:57

@Tofik řekla bych, že je to pryč…od rána už nic…tak uvidíme :) ve středu dám vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.7.16 20:59

@Pady2 děkuji. V úterý jdu na kontrolu, tak uvidíme…bylo to jen včera a trochu v noci…jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.