Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
21.7.16 13:40

@Pady2 tak to me mkc mrzi :,( Tak budu drzet palce s adobci.At se co nejdriv dockate maleho uzlicku :) A treba se pak povede prirozene…kdyz budes mit mimi a nebides na to myslet :) A at Vam na svatbu vyjde krasne pocasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.7.16 13:53

@Mladinka Gratuluji! A kolik jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.7.16 14:10

@Pady2 tak to me mkc mrzi :,( Tak budu drzet palce s adobci.At se co nejdriv dockate maleho uzlicku :) A treba se pak povede prirozene…kdyz budes mit mimi a nebides na to myslet :) A at Vam na svatbu vyjde krasne pocasi :)
@kratjana drzim zitra palce :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.7.16 14:21

@Pady2 to mě mrzí :hug: taky máme adoptovanou holčičku a pak se nám z IVF povedl chlapeček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.7.16 05:56

@Tofik ja jsem popravde byla tak paf z toho, ze jsem se ani nezeptala…ale za 14 dni jdu na kontrolu, tak se zeptam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.7.16 14:27

@Mladinka Super, tak at jde vsechno tak jak ma…jeden boj zkoncil a ted druhý 9ti mesicni boj zacina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.7.16 14:32

@Pady2 Nespravedlivé, ale takový je někdy život. Budu ti moc držet pěsti aby se vám co nejdříve ozvali s adopci. Dlouhé čekání ale zázrak v podobě dítěte je úžasný. Máš se na co těšit a do toho svatba no parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.8.16 22:08

Tak vam holky chci dodat trochu optimismu ;-) Jsme 7+6 po prvnim KET a mame dvojcatka.Maji 15mm a oboum krasne tlucou srdicka :-) Takze neztracejte nadeji :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.8.16 11:19

@Mladinka krásný! Paráda!! Moc gratuluji!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.8.16 07:43

@Tofik moc dekuji :hug: Je to krasny pocit videt ten ultrazvuk.Jen kdyby nebyly ty ranni nevolnosti…ale to k tomu patri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.8.16 09:43

@Mladinka tak tak. Já jsem naopak klidnější, že nevolnosti dorazily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.8.16 19:40

@Tofik jojo taky jsem klidnější a teď už je nemám…Je mi fajn a už mi roste i bříško ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.8.16 20:32

@Mladinka to já mám taky pěkný pupek. Hlavně večer. A do normálních kalhot už se nevejdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.8.16 14:06

Ahoj holky, jsem dnes 10 den po 3 KET. Testy 8,9 den byly bílé, a dnes jsem na testu objevila ducha. Pregnyl už to být nemůže, když ty předchozí byly bílé. Myslíte si že ještě tak pozdě mám nějakou šanci, když je to jenom duch? Žádné spineni ani krvácení nemám. Moc všem děkuji za názor. Jsem už psychicky hotová a teď mi vysvitla malá naděje. Jinak to bylo jedno embryo ukázkové blastocysty. :? :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.8.16 14:12

@leenu Naděje určitě je. Hlavně, aby sílil a hcg stoupalo. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.