Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana ahoj holky, to je fakt povzbuzujici ze ty, jako zakladatelka uz mas pozitivni test.. zadny obavy, verim ze to zvladnete ![]()
Ja mam ze sebou v srpnu prvni IVF s neuspesnym ET.. nastesti mame jeste 9 mrazacku, tak uz vyhlizim KET.. ET se malem nekonalo, jelikoz mi odebralu 47 vajicek
a byl jasnej nabeh na hyperstymulak, pak mi nejak blokli vajecniky, musela jsem brat estrofem- z toho sem zas furt krvacela atd… no proste bylo to slozite a proto si taky myslim ze ET nevyslo… ted cekam az se mi srovna cyklus a pujdu- snad brzy- do KETu v nativu… sliznici a ovulku mivam ok, tak snad… ![]()
@Mladinka ahoj já měla genetiku embryi ![]()
Holky kdy jste měly žloutkový váček a pak plod na ultrazvuku?
@kratjana Tak to jo
Já měla váček vidět už po 14-ti dnech a pak za měsíc už tam bylo vidět víc
Neboj…dočkáš se ![]()
@Mladinka 14 dní od kdy? Já 14.po ketu měla jen hestacni vacek. I 20 dnů po ketu.
@kratjana 14. dni po ket jsem mela gestacni vacek a zhruba mesic od ket uz tam byli videt lepe ![]()
Ale na ty první fotce ti jde vidět žloutkový váček. To já měla 14.od zavedení embrya jen gestacni váček.
Zdravim Vas, cca za 2 tydny chych mela jit na KET po nevydarenem IVF. Prosim jaky mela Vase klinika cenik? Prosla jsem si centra v Praze a vzdy chteji max 8000 Kc, ta nase ma v ceniku 15000! To mi prijde trochu prestreleny.
@veru-sou ahoj tak já chodím do Ostravy a taky platím za ket 8000
@veru-sou ahoj Repromeda 7500. Tak nrjak i helios. O 15000 jsem nikdy neslyšela. Nechápu. Xabolej na kliniku a zeptej se. Kam chodíš?
@hanule24 @kratjana No právě. Chodíme do Prague Fertility Center, to že jsou drahý vím, ale tohle přehnali.
Uvažujeme, jestli je nenecháme dopravit jinam, i tak se nám manipulační poplatek vyplatí. Koordinátorce zavolám, ale ceník mám u sebe už od 1.IVF a nevěřím vlastním očím. ![]()
@veru-sou taky se mi nechce věřit. Já žasnu jako. 15000 je fakt dost
@kratjana Ježiš, vy jste 6+6!!! Moc gratuluju, to musí být skvělý pocit. Máte toho za sebou dost, to budou svělý Vánoce a co teprve ty příští
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.