Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca No to jsi mi ani neměla kopírovat, jsem z toho v šoku!! Co to je za centrum, že zmrazí úplně zbytečné spermie, nic vám o tom neřeknou a ještě na manžela vyhrknou dárce? Strašný servis i přístup. Moje centrum je teda drahý, ale jsem tam jako v bavlnce teda.. Já bych šla pryč. Ale vyčerpaný pokus to není když nedošlo k ET, ne? (já zapomněla co je kritérium pro pojišťovnu)
@veru-sou píše:
@Macamaca No to jsi mi ani neměla kopírovat, jsem z toho v šoku!! Co to je za centrum, že zmrazí úplně zbytečné spermie, nic vám o tom neřeknou a ještě na manžela vyhrknou dárce? Strašný servis i přístup. Moje centrum je teda drahý, ale jsem tam jako v bavlnce teda.. Já bych šla pryč. Ale vyčerpaný pokus to není když nedošlo k ET, ne? (já zapomněla co je kritérium pro pojišťovnu)
No právě vyčerpaný pokus to je..
Já jsem se na to ptala před stimulací, co kdyby nebylo ani jedno embryo, tak prý i tak se to počítá
Ještě tam jdeme na konzultaci a budu chtít vysvětlení, ale už jsme objednaní i jinde..
@Macamaca ale Kočí mne to vůbec nevadí. Jen se z yoho vykecej. Je potřeba říct zkušenosti.
@Macamaca To je rozumný, jinde vám bude líp a brzy to dopadne. Teď je potřeba vydržet 3 měsíce, že? ![]()
@veru-sou píše:
@Macamaca To je rozumný, jinde vám bude líp a brzy to dopadne. Teď je potřeba vydržet 3 měsíce, že?
Jojo tři měsíce, ale stejně by to dřív nebylo, jsme objednaní až 22. listopadu. Dřív neměli volno..
@Macamaca My se včera domluvili na slevě, takže do 3 týdnů bude ET, taky jsem musela 3 měsíce mít pauzu. Odpočinout si od léků a ultrazvuků bylo docela fajn, ale když mi řekli, že musím nechat tělo 3 měsíce odpočnout, bulela jsem - jsem nervák hroznej a když už jsme čekali přes 2 roky, chtěla jsem všechno hned
(ale kdybych tak měla věsteckou kouli a viděla pár měsíců dopředu, jeee to by bylo) ![]()
@veru-sou píše:
@Macamaca My se včera domluvili na slevě, takže do 3 týdnů bude ET, taky jsem musela 3 měsíce mít pauzu. Odpočinout si od léků a ultrazvuků bylo docela fajn, ale když mi řekli, že musím nechat tělo 3 měsíce odpočnout, bulela jsem - jsem nervák hroznej a když už jsme čekali přes 2 roky, chtěla jsem všechno hned(ale kdybych tak měla věsteckou kouli a viděla pár měsíců dopředu, jeee to by bylo)
Tak to máš za chvilku ![]()
A proč jste museli tři měsíce čekat?
@Macamaca No po te stimulaci IVF, netusila jsem, ze se to vztahuje i na KET, myslela jsem, ze je to vzdy mezi IVF ( i kvuli schvaleni pojistovny) No ale docela to uteklo, koupila jsem si kapicky Gynex a vzpamatovala se psychicky a tesime na nove obdobi. Ted dame 1, kdyz to nevyjde priste dame 2.
@kratjana Vyrizoval to manzel s majitelem (jeho kamarad je jeho velmi dobry kamarad) takze to nebylo slozity. Mrknul nam na anamnezu a dost nas povzbudil, ze jsme zdravi, ted trochu musime psychicky zabrat, nehroutit se z neuspechu a ze nevidi duvod, proc by miminko nemelo vyjit. Bylo fajn to cist, psychologie nekterym doktorum opravdu jde. Bylo to mily.
@veru-sou píše:
@Macamaca No po te stimulaci IVF, netusila jsem, ze se to vztahuje i na KET, myslela jsem, ze je to vzdy mezi IVF ( i kvuli schvaleni pojistovny) No ale docela to uteklo, koupila jsem si kapicky Gynex a vzpamatovala se psychicky a tesime na nove obdobi. Ted dame 1, kdyz to nevyjde priste dame 2.
No to právě.. Tři měsíce jen mezi IVF, jinak na KET se nečeká, to můžeš chodit každý měsíc. Aspoň, co vím, tak holky to tak měly.. Teda jestli nemáš nějakou stimulaci na KET.. Třeba to platí jen na nestimulovaný.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.