Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca i u stimulovanýho. Já měla věcné ket s praskama a v poho
@kratjana píše:
@Macamaca i u stimulovanýho. Já měla věcné ket s praskama a v poho
No, že jo.. Tak nevím, proč ji nechali čekat ty tři měsíce ![]()
@veru-sou píše:
@Macamaca @kratjana No to se prave tesim, kdyz to nevyjde muzeme hned skocit do dalsiho pokusu
Vyjde to ![]()
Ale furt nechápu, že vás nechali ty tři měsíce čekat ![]()
@kratjana moooooc ti gratuluji a drzim palecky at je vse v poradku
My uz jsme 20+2 a bobanci rostou jako z vody…
Dnes jsem psala co centra, cca za 10 dní ultrazvuk a KET před námi. ![]()
Ahoj holky, snad mi poradite. Při ivf jsme s partnerem podepisovali souhlas který se musel podepisovat přímo tam, pred nima. Ivf mi nevyšlo a tak se chystám na ket. U ketu se podepisuje taky nějaký papír který se musí podepsat před nima? Nebo ho můžeme podepsat doma a já (jelikož partner nebude moct)jim ho v den transferu dám? jsem z toho jelen ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snad mi poradite. Při ivf jsme s partnerem podepisovali souhlas který se musel podepisovat přímo tam, pred nima. Ivf mi nevyšlo a tak se chystám na ket. U ketu se podepisuje taky nějaký papír který se musí podepsat před nima? Nebo ho můžeme podepsat doma a já (jelikož partner nebude moct)jim ho v den transferu dám? jsem z toho jelen
My jsme to meli tak, jak pises. Kdyz manzel nemohl na KET se mnou, byl treba v zahrani a blbe vyslo datum KETu, mela jsem podepsany dokument uz z domu.
@MBrno Tak supr. Já už se bála, že by to kvůli „tomu“ nevyšlo. Jinak bych ho tam nahnala asi samotného, aby to jel podepsat před nima. ![]()
@MBrno píše:
My jsme to meli tak, jak pises. Kdyz manzel nemohl na KET se mnou, byl treba v zahrani a blbe vyslo datum KETu, mela jsem podepsany dokument uz z domu.
Radeji si zavolej do caru. Me v zari strasili ze kdyz doma ze to musi byt uredne potvrzený. Slysela jsem to tam poprve. Ale pritel byl u vsech ketu tak nebylo trwba to resit
@kratjana Tak si brouček udělá výlet a já jej za pár dní budu následovat ![]()
Dnes jsem to v centru řešila. Dali mi dokument domů a manžel pokud nepříjde se mnou si musí nechat podpis úředně ověřit.
@veru-sou Aha. Tak ho vyšlu samotného. Nedá se nic dělat.
To by nemělo vadit, ne? Když pojede sám a já to potom podepisu v den transferu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.