Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ráda bych se pochlubila že se mi narodil 24.10. Kluk Kubík 4200g a 52cm, přišel na svět o 14 dní dříve…teď už jenom zbývá abychom se společně sehráli a bude to super ![]()
@lucius166 píše:
Ahoj holky, ráda bych se pochlubila že se mi narodil 24.10. Kluk Kubík 4200g a 52cm, přišel na svět o 14 dní dříve…teď už jenom zbývá abychom se společně sehráli a bude to super
No yo je parada. Boze jak to uteklo a jaky je to macek
Gratuluji a preji mu spokojeny zivot
@kratjana píše:
@Macamaca ahoj kde je ti konec?
Ahoj, jsem tu skoro denně, ale nějak se mi nechtělo psát..
Zůstáváme v Repromedě, psala jsem to teď v naší diskuzi, tak mrkni, ať to tady nemusím psát.. A jak je tobě?
@Macamaca @Macamaca uz ksem koukala ![]()
No dnes po delsi pauze jsem rano blinkala ale jibak pres den dobry. Vecer se mi dela taky zle. Porad jim abych nemela hlad ze ktereho mi je na
ale him mensi porce. Mam dole temer 5kg od ketu ![]()
@kratjana píše:
@Macamaca @Macamaca uz ksem koukala
No dnes po delsi pauze jsem rano blinkala ale jibak pres den dobry. Vecer se mi dela taky zle. Porad jim abych nemela hlad ze ktereho mi je naale him mensi porce. Mam dole temer 5kg od ketu
Tak vydrž, za pár týdnů by to mělo přejít.. Mě to ustoupilo v 16tt.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snad mi poradite. Při ivf jsme s partnerem podepisovali souhlas který se musel podepisovat přímo tam, pred nima. Ivf mi nevyšlo a tak se chystám na ket. U ketu se podepisuje taky nějaký papír který se musí podepsat před nima? Nebo ho můžeme podepsat doma a já (jelikož partner nebude moct)jim ho v den transferu dám? jsem z toho jelen
Ahoj. Pripojím se do diskuze. Papír-souhlasy se podepisuji pred nima. Ale pokud partner nemuže, tak podpis musi byt notarsky overeny. Mhj manzel 2× nemohl se mnou tak si podpis overil na poste.
Ahoj holky tak co je noveho ja cekam na patek musim zase na krev kvuli hcg
@hanule24 Zdravím Vám, v jakém stádiu jste?
V pátek máte krev v den testování nebo jen potvrzení nárustu hcg? Tak jako tak Vám závidím, já jsem dnes 1. den po KET, dllloooooooouhaaaaa cesta přede mnou ![]()
@Anonymní píše:
@Martina32 Děkuju. Vyřešíme to tou poštou![]()
držím palce ![]()
@veru-sou no ja uz jdu na krev po treti. Poprve jsem mela hcg 20 pak 196 a ted jdu po treti jestli zase stoupla. Preji aby ti to vyslo
@hanule24 no teda! To mimčo je teda trochu vtipálek, takhle napínat! ![]()
@veru-sou no to mi mluv dela si z nas srandu. Ale aspon se mame na co těšit a jsme vzdycky prekvapeni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.