Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
15.11.16 22:15

Já jsem dnes 8.den. Dostala jsem testík i od sestřičky a mám 2 doma a přemýšlím, kdy to zkusit. Na krev jdu 22.11 a říkám si jestli vydržím aspoň do pondělka. U prvního pokusu jsem si dělala 10. a 13.den oba negativní, takže jsem to pak čekala, ale tajně doufala, že to krev třeba vyvrátí - což se asi moc nestává.

My teď máme v práci docela stresy (dělám s klienty na přepážce, což mne baví, pestrá různorodá práce) ale tlaky vedení a máme vedoucí, která stojí za prd - vše víc vyhrocuje, nafukuje, nezastane se nás a to člověku nepřidá.

Před samotným zákrokem jsem už nervy neměla, člověk věděl do čeho jde, ale při pokusu se vyskytl opět problém se zavedením a místo pár vteřin zákrok trval asi 10min )o: doktorka to nakonec zmákla, ale jestli to bude mít vliv na výsledek???
Musíme všechny doufat, že se nám to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.11.16 09:59

@JarčaZ já jsem první transfér měla bezvadný, ale tenhle s jinou Dr. už taky nebyl taková pecka, nevím co mi kde překáželo, ale katert jsem teda cítila dost. Máme ještě 8 embryí, tak taky doufám, ale kdo ví.. V pondělí by tam už ta druhá čárka mohla být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.11.16 10:04

Kéž by ;) i tobě držím palečky (nám už pak zbývají poslední 2 mrazáčci, teď jsme dávali po jednom, pak už by to bylo po dvou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.11.16 12:01

@JarčaZ To už určitě nebude třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.11.16 12:22

Ahoj holky. Jsem tu mezi vámi nová. Snad nevadí, že jsem se přidala. Na KETu jsem byla poprvé v životě v pondělí 14.11. (předtím tři zamlklé potraty, takže bylo nutné PGS). Měla jsem jen jedno jediné geneticky zdravé embryjko, u dalšího byla 30% pravděpodobnost Downova syndromu, tak jsem si ho nenechala. Utrogestan mi dali až po KETu, tak snad to bude v pohodě. Držím vám i sobě palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.11.16 12:50

@Why me ahoj jasný že neva, od toho tu ta diskuze je ;) a krátíme si tím trochu čekání

držíme palce i tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.11.16 14:02

@Why me výborný a trefný jméno :D taky držím palce, hodně štěstí a zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.11.16 15:57

Díky za podporu. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.11.16 11:00

UTROGESTAN

Holky zeptám se Vás, když taky berete 3× denně 2 tabletky utroše spodem, jde pak z Vás ta slupka pilulí sama ven, nebo tomu taky pomáháte? Když si vemu kolik jsem toho do sebe už nacpala, občas sice něco vyteče samo - bez intimky ani ránu :), ale málo a tak ob den si ve sprše vyšťourávám ty zbytky prstem. Máte to podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.11.16 20:40

Holky, já bych si dala do huby (pardon) Ráno, 8. den po KET jsem si uděla test a bílo, no slzy byly, teď večer si říkám, že mi to za to stálo, je tak brzy, ale vysvětlele mi to, když byla embrya 2 (sice moruly, ale 2..) a doma test. Mně se tak nechce na další a další a další KET.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.11.16 20:42

@JarčaZ Jaru, já bych to nechala být, ať si nezanešeš nějakou infekci. Známe to všechny, moc pohodlné to není, ale prostě co se má vstěbat se vstřebá a pak jsou fajn vlhčené ubrousky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.11.16 22:49

Ahoj holky, příští týden mě čeká ket. Při ivf jsem doufala a věřila, ze to prostě vyjde. Nicméně se konalo zklamání a slzy. Naštěstí jsem.sk test dělala už doma, a jsem ráda, protoze pak brečet potom tam :( to ne.. Přemyslim, cim „tomu“ pomoct, čím podpořit aby se embryjko chytlo. Červené víno? Ananas? Asi dám přednost tomu vínu. Nevíte jak ho pít? A jak dlouho před? Nebo po? Mějte všechny hezký večer a ať se všechny brzy dočkáme // :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.11.16 06:38

Ahojky. Já si zavádím Utrogestan 2×2 kapsle denně a navíc polykám půlku Prednisolu. Nic nevyšťourávám, nechávám tomu volný průběh. Je to moje čtvrté těhotenství s Utrogestanem, takže už mi to ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.11.16 06:42

@veru-sou Beruško, nesmíš ztrácet naději. Podívej se na mě: už jsem měla tři pozitivní těhotenské testy, tři těhotenství a tři zamlklé potraty. Není to lehké, ale musíš věřit. Drž se! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.11.16 09:05

@lamiele Ahoj, no četla jsem, že je fajn grep po ET, ananas, v jednom centru píšou, že ani 2-3 deci červenýho neva, hlavně je to bezva na nervy :)
@Why me svatá slova, jsme to v tom všechny, ale nakonec to každé výjde, musí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.