Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana IVF včetně PICSI, monitoring, prodloužená kultivace a mražení embryí asi 27000 Kč + všechny léky, takže asi 32tisíc. Máme jich zmražených 12. Měli jste to levnější?
@kratjana píše:
@Tofik @veru-sou
1.nedoporucuje se to, zdravotní rizika a dále mohou se chytnout dvě ale při potratu yoho jednoho, to jedno může stáhnout i to druhý
2. Více transferu=vyšší šance a to např kvůli tomu že při každém cyklu jsi jinak nachystana
3. Pokud se jedná o et ztracis nárok na 4.ivfAle tady jde o ten druhý bod. Málo kde doporučuji zavadet dvě embrya. I má lékařka mi doporučila dávat po jednom.
Nevýhoda však je že za každý ket platíš. Já 7500, Veru 15000 ;(
Plně souhlasím..
Když budou dvojčata, je pak o hodně větší riziko, že se v těhotenství něco po..
Ale samozřejmě každá máme svůj názor, takže proti nikomu nic ![]()
@veru-sou píše:
@kratjana IVF včetně PICSI, monitoring, prodloužená kultivace a mražení embryí asi 27000 Kč + všechny léky, takže asi 32tisíc. Máme jich zmražených 12. Měli jste to levnější?
Teda to je pálka ![]()
To je za jedno IVF?
Nás stálo Cca 45.000 s pojišťovnou.. Kdyby bez, tak to bude myslím kolem 100 tisíc
Teda ještě PGS 55.000
@Macamaca mě to celý vyšlo na 100000 a yo na pojišťovnu. Počítám i pár cest, akupunkturu a různé podporující věcičky. Ale základ byl taky kolem 45000 pak se to vysplhalo nahoru téma ketama a lekama
@kratjana píše:
@Macamaca mě to celý vyšlo na 100000 a yo na pojišťovnu. Počítám i pár cest, akupunkturu a různé podporující věcičky. Ale základ byl taky kolem 45000 pak se to vysplhalo nahoru téma ketama a lekama
No, tak ty jsi měla těch Ketů hodně, to už se pak vyšplhá.. My mrazáčka neměli
@Macamaca @kratjana No já nevím co bysme dělali, kdyby mi bylo přes 40 a neplatila bych část pojišťovna, nebo ještě hůř, platili i darovaná vajíčka. Jsou to úplně hrozný ceny. To už je slušná výbavička pro mimčo pro většinu rodičů i teď.
![]()
@Macamaca Vám nenutili PICSI? Nám rovnou řekli, že ho uděláme ať máme s cím pracovat. Měla jsem 20 folikulů, 18 vajíček, 17 super, 15 oplodněných, 2 se po oplodnění přestala vyvýjet a zbytek super.
@veru-sou píše:
@Macamaca @kratjana No já nevím co bysme dělali, kdyby mi bylo přes 40 a neplatila bych část pojišťovna, nebo ještě hůř, platili i darovaná vajíčka. Jsou to úplně hrozný ceny. To už je slušná výbavička pro mimčo pro většinu rodičů i teď.![]()
Počkej, to jako ta suma je i přes přispění pojišťovny?
Kolikátý Ivf to je? Já se tu v tom ztrácím, promiň..
@veru-sou píše:
@Macamaca Vám nenutili PICSI? Nám rovnou řekli, že ho uděláme ať máme s cím pracovat. Měla jsem 20 folikulů, 18 vajíček, 17 super, 15 oplodněných, 2 se po oplodnění přestala vyvýjet a zbytek super.
Měli jsme ICSI, PICSI, MACS, PGS
@Macamaca No jasně, no jsme platili jen my, to je přes pojišťovnu. Měli jsme 1. IVF a teď plánujeme cca za 2 týdny 1. KET. Fakt taková procedůra a žádný nezbylo??? No a co na to řekli??? Že je to prostě jen smůla nebo na to mrknou na genetice? Já brala za to, že když tohle všechno udělají, maximum zbyde k zamražení
![]()
Ahoj holky, já jsem jsem si nechala v únoru dát na ketu 2 embrya v 2 měsíci jsem o jedno přišla, a můžu říct že své zkušenosti že to bylo něco hrozného byla jsem šťastná že se chytli obě jeden den my říkali jak se pěkně vyvíjí a za dva dny jsem o jedno přišla bála jsem se to i brečet abych nepřišla. i o to další fakt jsem se strašně bála bylo to psycho…no a za 14 dní mám termin a už se nemůžeme dočkat..držím všem moc palce
@lucius166 panrboze to utwklo. Jako by to bylo včera
co vlastně čekáte?
@lucius166 Teda! Skvělé, že to takhle dopadlo, držím moc palce!
![]()
@veru-sou píše:
@Macamaca No jasně, no jsme platili jen my, to je přes pojišťovnu. Měli jsme 1. IVF a teď plánujeme cca za 2 týdny 1. KET. Fakt taková procedůra a žádný nezbylo??? No a co na to řekli??? Že je to prostě jen smůla nebo na to mrknou na genetice? Já brala za to, že když tohle všechno udělají, maximum zbyde k zamražení![]()
![]()
Ahoj, u prvního IVF jsem měla 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, oplodnit se podařilo 5, po PK zbyly 3 a po PGS jen jedno..
Teď bylo druhé ivf, jsem sem to myslím nepsala, tak okopiruji, co jsem psala v jiné diskuzi..
v pátek jsem byla na OPU, odebrali 12 vajíček. Ale manžel měl špatný spermijky, říkali, že žádné pohyblivé. Tak jsme si říkali, tak fajn máme zamrazené z loňska.. No prý to zamrazeny taky špatný, že když už to mrazili, nebyly tam žádný pohyblivý spermie. Tak na nás vyhrkli, ať se do půl hodiny rozhodnem, jestli radši nechceme použít dárce..
no manžel odmítl, v té rychlosti se těžko rozhoduje..
Navrhli teda, že použijí čerstvé spermie a i rozmrazí… No, včera volali, že bylo 11 vajíček vhodných k oplodnění, ale žádný se nepodařilo oplodnit.. Úplně jsem v ně ztratila důvěru.. Proč nám teda loni neřekli, že ty spermie jsou špatný a zamrazili a shrabli prachy? Tak nějak jsme s tím počítali jako s rezervou… ![]()
Jdeme tam 31. na konzultaci, ale vážně přemýšlím o změně centra..
Přijde mi to jako jeden cyklus na pojišťovnu vyplýtvaný.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.