Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
20.10.16 12:26

@kratjana IVF včetně PICSI, monitoring, prodloužená kultivace a mražení embryí asi 27000 Kč + všechny léky, takže asi 32tisíc. Máme jich zmražených 12. Měli jste to levnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 13:09
@kratjana píše:
@Tofik @veru-sou
1.nedoporucuje se to, zdravotní rizika a dále mohou se chytnout dvě ale při potratu yoho jednoho, to jedno může stáhnout i to druhý
2. Více transferu=vyšší šance a to např kvůli tomu že při každém cyklu jsi jinak nachystana
3. Pokud se jedná o et ztracis nárok na 4.ivfAle tady jde o ten druhý bod. Málo kde doporučuji zavadet dvě embrya. I má lékařka mi doporučila dávat po jednom.
Nevýhoda však je že za každý ket platíš. Já 7500, Veru 15000 ;(

Plně souhlasím..
Když budou dvojčata, je pak o hodně větší riziko, že se v těhotenství něco po..
Ale samozřejmě každá máme svůj názor, takže proti nikomu nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 13:11
@veru-sou píše:
@kratjana IVF včetně PICSI, monitoring, prodloužená kultivace a mražení embryí asi 27000 Kč + všechny léky, takže asi 32tisíc. Máme jich zmražených 12. Měli jste to levnější?

Teda to je pálka 8o
To je za jedno IVF?
Nás stálo Cca 45.000 s pojišťovnou.. Kdyby bez, tak to bude myslím kolem 100 tisíc
Teda ještě PGS 55.000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.10.16 13:16

@Macamaca mě to celý vyšlo na 100000 a yo na pojišťovnu. Počítám i pár cest, akupunkturu a různé podporující věcičky. Ale základ byl taky kolem 45000 pak se to vysplhalo nahoru téma ketama a lekama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 13:19
@kratjana píše:
@Macamaca mě to celý vyšlo na 100000 a yo na pojišťovnu. Počítám i pár cest, akupunkturu a různé podporující věcičky. Ale základ byl taky kolem 45000 pak se to vysplhalo nahoru téma ketama a lekama

No, tak ty jsi měla těch Ketů hodně, to už se pak vyšplhá.. My mrazáčka neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.10.16 14:40

@Macamaca @kratjana No já nevím co bysme dělali, kdyby mi bylo přes 40 a neplatila bych část pojišťovna, nebo ještě hůř, platili i darovaná vajíčka. Jsou to úplně hrozný ceny. To už je slušná výbavička pro mimčo pro většinu rodičů i teď. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.10.16 14:46

@Macamaca Vám nenutili PICSI? Nám rovnou řekli, že ho uděláme ať máme s cím pracovat. Měla jsem 20 folikulů, 18 vajíček, 17 super, 15 oplodněných, 2 se po oplodnění přestala vyvýjet a zbytek super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 14:48
@veru-sou píše:
@Macamaca @kratjana No já nevím co bysme dělali, kdyby mi bylo přes 40 a neplatila bych část pojišťovna, nebo ještě hůř, platili i darovaná vajíčka. Jsou to úplně hrozný ceny. To už je slušná výbavička pro mimčo pro většinu rodičů i teď. :zed: :zed:

Počkej, to jako ta suma je i přes přispění pojišťovny? 8o :roll: Kolikátý Ivf to je? Já se tu v tom ztrácím, promiň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 14:50
@veru-sou píše:
@Macamaca Vám nenutili PICSI? Nám rovnou řekli, že ho uděláme ať máme s cím pracovat. Měla jsem 20 folikulů, 18 vajíček, 17 super, 15 oplodněných, 2 se po oplodnění přestala vyvýjet a zbytek super.

Měli jsme ICSI, PICSI, MACS, PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.10.16 14:59

@Macamaca No jasně, no jsme platili jen my, to je přes pojišťovnu. Měli jsme 1. IVF a teď plánujeme cca za 2 týdny 1. KET. Fakt taková procedůra a žádný nezbylo??? No a co na to řekli??? Že je to prostě jen smůla nebo na to mrknou na genetice? Já brala za to, že když tohle všechno udělají, maximum zbyde k zamražení 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.10.16 15:02

Ahoj holky, já jsem jsem si nechala v únoru dát na ketu 2 embrya v 2 měsíci jsem o jedno přišla, a můžu říct že své zkušenosti že to bylo něco hrozného byla jsem šťastná že se chytli obě jeden den my říkali jak se pěkně vyvíjí a za dva dny jsem o jedno přišla bála jsem se to i brečet abych nepřišla. i o to další fakt jsem se strašně bála bylo to psycho…no a za 14 dní mám termin a už se nemůžeme dočkat..držím všem moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.10.16 15:12

@lucius166 panrboze to utwklo. Jako by to bylo včera ;) co vlastně čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.10.16 15:47

@lucius166 Teda! Skvělé, že to takhle dopadlo, držím moc palce! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 15:59
@veru-sou píše:
@Macamaca No jasně, no jsme platili jen my, to je přes pojišťovnu. Měli jsme 1. IVF a teď plánujeme cca za 2 týdny 1. KET. Fakt taková procedůra a žádný nezbylo??? No a co na to řekli??? Že je to prostě jen smůla nebo na to mrknou na genetice? Já brala za to, že když tohle všechno udělají, maximum zbyde k zamražení 8o 8o 8o

Ahoj, u prvního IVF jsem měla 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, oplodnit se podařilo 5, po PK zbyly 3 a po PGS jen jedno..
Teď bylo druhé ivf, jsem sem to myslím nepsala, tak okopiruji, co jsem psala v jiné diskuzi..

v pátek jsem byla na OPU, odebrali 12 vajíček. Ale manžel měl špatný spermijky, říkali, že žádné pohyblivé. Tak jsme si říkali, tak fajn máme zamrazené z loňska.. No prý to zamrazeny taky špatný, že když už to mrazili, nebyly tam žádný pohyblivý spermie. Tak na nás vyhrkli, ať se do půl hodiny rozhodnem, jestli radši nechceme použít dárce.. :think: no manžel odmítl, v té rychlosti se těžko rozhoduje..
Navrhli teda, že použijí čerstvé spermie a i rozmrazí… No, včera volali, že bylo 11 vajíček vhodných k oplodnění, ale žádný se nepodařilo oplodnit.. Úplně jsem v ně ztratila důvěru.. Proč nám teda loni neřekli, že ty spermie jsou špatný a zamrazili a shrabli prachy? Tak nějak jsme s tím počítali jako s rezervou… :nevim:
Jdeme tam 31. na konzultaci, ale vážně přemýšlím o změně centra..
Přijde mi to jako jeden cyklus na pojišťovnu vyplýtvaný.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 16:00

@kratjana Jani, promiň, už to čteš v několikáté diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.