Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veru-sou ty jo dívala jsem se na ten ceník a mají to vše hodně předražený a to jsem si myslela jak já chodím do nejdražšího caru
repromeda Brno
Už jsem nějaký 10+3 cca takže 11.tt. No a vyšel až šestý ket a sto tacu v cudu ![]()
@kratjana Smůla, nejdražší máme my!
Fakt je, že než aby jsme dělali pokus omyl 1. IVF, rovnou nás Dr. navezla do PICSI, takže se oplodnila výjma dvou všechna, ale aby jsme zaplatili 15tis za každý KET z takovýho samaritánství jsem už vyrostla. Vlastně nevím, jestli nechtějí dvojnásobek za dvě embrya naráz
Výhoda je, že nepotkám nikoho známého, protože tam česky mluví jen recepční a já ![]()
@veru-sou a v čem je ta výhoda
ty jo ale těch 15000 byvh jim dávat nechtěla. ti na tom rejzuji jak svina
Při mym štěstí bych ve státním CARu potkala známou - nějakou super drbnu!!
navíc po překročení prahu CARu se ze mě vždycky stává uzavřený a neusměvavý pacient, takže mi ostatní pacientky, který mluví nemecky, srbsky, rusky docela vyhovují, tomu já nerozumím ![]()
@kratjana
@veru-sou ale je plno jiných soukromých klinik kde si účtují méně. Já chodím do repromedy a chtějí snad za vše polovičku a to je soukromý car. Hodně si chválí gennet. Jenže ten je pro nás daleko. Tam bych šla kdyby byl v brne
@kratjana Jojo, domluvili jsme se už včera večer, že 15 je nesmysl, buď nám zlevní (máme tam nějaký vip kontakt) nebo jdeme jinam. Vlasntně pro ten kontakt tam jsme, na nic si nehrajeme, aby jsme potřebovali nejdražší péči široko doleko.
Držím miminku moc palce
už jsi něco pořídila??? ![]()
@veru-sou nene zatím nic nekupuji. Ještě jsem nebyla na 1.screeningu. Tak snad bude mimi zdravé a bez vad. Zrovna mi ke zase soufl. Měla buch uklidit ale vůbec nemám sílu. Veru dej pak vědět jak jste dopadli s těma prasulema. Já jsem se s tím ještě nikdy nesetkala že by nekdi platil tolik.
@kratjana Určitě dám, psala jsem dnes do Gennetu kvůli převozu. To se mimco hlásí
Hlavně žádnou námahu, zapoj ostatní nebo zavolej na pomoc uklizečku, šetři se, máš na to nárok!!
Až nabereš sílu ve 2. trimestru, určitě si ještě zauklízíš ![]()
Ahoj holky, nevím jestli tento dotaz již nepadl, ale je tu dost stránek, tak snad nevadí, že to nebudu pročítat ![]()
Za pár týdnů budu podstupovat ket a dnes mi dr. nabídl možnost narušit obal embrya, prý to zvyšuje šanci o 10%, měla jste některá? Je tam příplatek 2500, tak jestli to má vůbec cenu. Díky
@ElisC já to neměla ale asi to udělá dost. Nevím o tom Teda nic jen to že embryo má snazší cestu se chytit
@veru-sou
ahoj, v Gestu 6050 za KET a zajišťují i transport po Praze i mimo. Já jsem tam moc spokojená. ![]()
@jana2381 no ja kroutim hlavou nad tou nasi cenou… psala jsem do gennetu, maji volny termin setkani az v polovine listopadu, to uz jsem embryo chtela mit u sebe, gest zkusim. Nekdo znamy z nej utekl, ze spatny. Takze ne?? No ja uz jsem z toho blazen
@kratjana Mně o tom Dr. říkala, někdy se embryo neuchytí, protože je ten obal tak silný, že se nedostane ven. No kdybych se tady nenervovala s převozem, určitě bych ho tím klidně podpořila.. Je to taková malá pomoc. Jinak další vymoženosti jako embryo glue je totální nesmysl
![]()
@veru-sou
ja nemuzu rict nic spatneho. Co nekomu muze vadit tak to, ze neni vzdy u sveho doktora. Muj ordinuje 2× tydne takze treba pred KEtem mam pokazde na UTZ jineho lekare. Jeikoz se me vzdy snazi v dany den objednat na cas co potrebuji, nepovazu to za problem- spis naopak. Nam vysel 1 Ket a ted cekame zda vyslo druhe mimco. Opet je to ale vec nazoru.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.