Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lutte jeste nehazej flintu do zita
ja zatim nemam nic jisty.Krev rozhodne. Drzme si pesti ![]()
Holky, je to definitivní, miminko nebude. Vysadila jsem tedy Utrogestan. Nevíte, za jak dlouho to dostanu? Díky.
@vercaamartin Test z krve by byl zbytečný. Dělala jsem si dva z moče, oba negativní. Navíc nemám žádné příznaky. Mám za sebou tři (neúspěšná) těhotenství, takže jsem si jistá, že bych to poznala.
Nám na klinice teda říkali, že i přes negativní test se určitě nemají vysazovat prašky. Stalo se jim, že měli i připady, testy falešně negativní a vysadili prášky, což není pro miminko dobré. Počkala bych do testu s krve
@Martina32 Ale mně žádný test z krve dělat nebudou. Mám za týden přijít na konzultaci, co a jak bude dál, jestli vůbec něco. Víc nic.
Já zkousela teď před chvílí. A je bílý. Fotku tu dávat nebudu. :/
@Lutte urco jeste nevysazuj leky ja je v zari taky nevysadila kdyz testy byly bily.Mas jeste cas na testovani, tak i ja ja pockam az na 14den a krev to rozhodne 100% zatim jen mam radost ale neupinam se nato 100% nechci byz zklamana. A kdyz to nevyjde, vyjde priste
![]()
@vercaamartin Já prave premyslim, ze vysadim utrogestan. Uz jej beru zbytecne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.